Yardım SSD Arıyorum (Acil)

200 lira daha ekleyerek Crucial P5 almanı öneririm

Arkadaşın attığı samsung veya https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08PHSVW7K/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1 alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi
Kral okuma yazma oranı gayet iyi p.c.e 4.0 var çok güzel bir ürüne benziyor biraz inceleme videosu izle ona göre kara ver
işin o inceleme videoları kısmı da var. Ama wd bana daha uygun geldi gibi. Piyasası daha yukarda çünkü.

Bundan sonrası senin takdirine kalmış kral wd kötü Bir ssd değildir ama sen yinede araştır biraz iyi günler dilerim
O attığınız Samsung da olabilir. Pci4 almanın bir mantığı yok aslında pci 3.0 hızına düşer dediler. Ona göre bakıyorum. Samsung ve wdyi ekledim listeme. Teşekkürler

O kadar çıkamam.

Attığım wd veya samsung alacağım. Samsung fp ise daha da çıkmam onu alırım.

O attığınız Samsung da olabilir. Pci4 almanın bir mantığı yok aslında pci 3.0 hızına düşer dediler. Ona göre bakıyorum. Samsung ve wdyi ekledim listeme. Teşekkürler
Okuma yazma oranı baya iyi eğer anakartin destekliyorsa alınır ama kalite olarak kesinlikle Samsung öneririz özellikle 980 serisi ayrı bir mevzu

Okuma yazma oranı baya iyi eğer anakartin destekliyorsa alınır ama kalite olarak kesinlikle Samsung öneririz özellikle 980 serisi ayrı bir mevzu
Anakart hakkında bir bilgim yok. Zaten samsung fp ise daha da çıkmam çünkü pci 3.0 hızına düşer dediler bana sorduğumda. Wdyi alırsam 3500 mb/s civarına düşermiş. Samsung almak en mantıklısı.

Geri