D defjam 80+ Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 3 18 Temmuz 2020 #1 arkadaşlar merhaba dizüstü bilgisayarımda wndows kurulu ssd masa üstü bilgisayarıma takıp aynı windows u kullanabilirmiyim
arkadaşlar merhaba dizüstü bilgisayarımda wndows kurulu ssd masa üstü bilgisayarıma takıp aynı windows u kullanabilirmiyim
berkay SİCİMLİ 80+ Silver Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 3,265 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,700 18 Temmuz 2020 #2 defjam yazmış: arkadaşlar merhaba dizüstü bilgisayarımda wndows kurulu ssd masa üstü bilgisayarıma takıp aynı windows u kullanabilirmiyim Devamı için tıklayın... kullanırsın galiba ben söyle yapmıstım masaüstü eski pcden yeni masaüstüde ki pccye aynı ssd ile kullandım
defjam yazmış: arkadaşlar merhaba dizüstü bilgisayarımda wndows kurulu ssd masa üstü bilgisayarıma takıp aynı windows u kullanabilirmiyim Devamı için tıklayın... kullanırsın galiba ben söyle yapmıstım masaüstü eski pcden yeni masaüstüde ki pccye aynı ssd ile kullandım
D defjam 80+ Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 3 18 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 açıkçası taktım ama masaüstü ssd görmedi b450m ana kartım var acaba bir ayarımı var