Yunus kerem
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
ssd'm kioxia exceria 480gb sata ssd dir. bilgisayarımın anakart biosumu güncelledikten sonra sürekli "an operating system wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating system press ctrl+alt+del" haası veriyordu bu sorumu hallettikten sonra pc sorunsuz açıldı ondan sonra akşama doğru indirme başlatmıştım 1 saat sonra oc ye bakmaya geldiğimde değişik bir hata ile karşılaştım.
biosa girdikten sonra da ssd'min 3m-ssd olarak gözüktüğünü fark ettim ve bilgisayar sadece bios menüsüne girebiliyorum. windows a girmeye çalıştığımda ise "reboot and select proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a key" hatası ile karşılaşıyorum. ne yapmamı önerirsiniz? yardım ederseniz çok teşekkür ederim.
biosa girdikten sonra da ssd'min 3m-ssd olarak gözüktüğünü fark ettim ve bilgisayar sadece bios menüsüne girebiliyorum. windows a girmeye çalıştığımda ise "reboot and select proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a key" hatası ile karşılaşıyorum. ne yapmamı önerirsiniz? yardım ederseniz çok teşekkür ederim.