SSD'ye Crystal DiskMark yazılımı ile test yapın. Crystal DiskInfo ile de diskinizin durumunu paylaşın.adatasu630 240 gb ssd kullanıyorum bilgisayarımda ani droplar yaşıyorum ssd den kaynaklı diye düşünüyorum şunu sorıcaktım ben acaba ssd de donanımsalmı yoksa yazılımsalmı bir hata olduğunu anlayabilirmiyiz ?
Bu SSD bende de vardı aynı şekilde drop yapıyordu. SSD'yi değiştirince drop sorunu da geçti.adatasu630 240 gb ssd kullanıyorum bilgisayarımda ani droplar yaşıyorum ssd den kaynaklı diye düşünüyorum şunu sorıcaktım ben acaba ssd de donanımsalmı yoksa yazılımsalmı bir hata olduğunu anlayabilirmiyiz ?
SSD'ye Crystal DiskMark yazılımı ile test yapın. Crystal DiskInfo ile de diskinizin durumunu paylaşın.
dünkü yaptığım testler bu şekildeydiSSD direkt sorunlu zaten, CrystalDiskMark ile hız testi yapın.![]()
anladım teşekkür ederim peki hangi ssd yi önerirsinizBu SSD bende de vardı aynı şekilde drop yapıyordu. SSD'yi değiştirince drop sorunu da geçti.
Donanımsal bir sorun.
Yazma hızı ölmüş.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dünkü yaptığım testler bu şekildeydi
Yazma hızı ölmüş
büyük ihtimal sorun ssd de zaten şikayet var o modeldeadatasu630 240 gb ssd kullanıyorum bilgisayarımda ani droplar yaşıyorum ssd den kaynaklı diye düşünüyorum şunu sorıcaktım ben acaba ssd de donanımsalmı yoksa yazılımsalmı bir hata olduğunu anlayabilirmiyiz ?
anladım direk ssd yi değiştirmem gerek sanırım habgi ssd markasını önerirsinizYazma hızı ölmüş.
teşekkür ederimbüyük ihtimal sorun ssd de zaten şikayet var o modelde
kesinlikle samsung başın ağrımazanladım direk ssd yi değiştirmem gerek sanırım habgi ssd markasını önerirsiniz
Bütçe nedir?anladım direk ssd yi değiştirmem gerek sanırım habgi ssd markasını önerirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim
240gb lık anca alabilirim şuanda elimde para yok malesef ortalama bir 240 gb lık ssd kaç paradırBütçe nedir?
tamam bakıcam teşekkür ederimkesinlikle samsung başın ağrımaz