SSD de sorun var drop yiyorum

YANASKAA

80+
Reaksiyon skoru
5
adatasu630 240 gb ssd kullanıyorum bilgisayarımda ani droplar yaşıyorum ssd den kaynaklı diye düşünüyorum şunu sorıcaktım ben acaba ssd de donanımsalmı yoksa yazılımsalmı bir hata olduğunu anlayabilirmiyiz ?

adatasu630 240 gb ssd kullanıyorum bilgisayarımda ani droplar yaşıyorum ssd den kaynaklı diye düşünüyorum şunu sorıcaktım ben acaba ssd de donanımsalmı yoksa yazılımsalmı bir hata olduğunu anlayabilirmiyiz ?
SSD'ye Crystal DiskMark yazılımı ile test yapın. Crystal DiskInfo ile de diskinizin durumunu paylaşın.

Bu SSD bende de vardı aynı şekilde drop yapıyordu. SSD'yi değiştirince drop sorunu da geçti.
Donanımsal bir sorun.

SSD'ye Crystal DiskMark yazılımı ile test yapın. Crystal DiskInfo ile de diskinizin durumunu paylaşın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SSD direkt sorunlu zaten, CrystalDiskMark ile hız test
2021.02.24-10.38.png
i yapın.
dünkü yaptığım testler bu şekildeydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu SSD bende de vardı aynı şekilde drop yapıyordu. SSD'yi değiştirince drop sorunu da geçti.
Donanımsal bir sorun.
anladım teşekkür ederim peki hangi ssd yi önerirsiniz

büyük ihtimal sorun ssd de zaten şikayet var o modelde

Geri