Öyle bi marka ilk defa duyuyorum görüyorum. Ucuz etin yahnisi yenmez diye bi laf var, yaz bunu kenaraAlıntıyı görüntüle
Markası Turbox KTA320 niye bu kadar düşük yazma hızı var sizce garantisi hala mevcut sizce garantiye yollamalı mıyım ?
dostum normalde ssd hızın ne kadar da
450 olması lazımdıdostum normalde ssd hızın ne kadar da
Yani bir çözümü yok muÖyle bi marka ilk defa duyuyorum görüyorum. Ucuz etin yahnisi yenmez diye bi laf var, yaz bunu kenara
Aynen bu sizce ne yapmalıyım garantiye mi yollayayım yoksa bi çözümü falan var mı ?SSD Serisi Bu Galiba .
Kronik Sorunlu .
Turbox KTA320 SATA 3.0 2.5" 128 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Turbox KTA320 SATA 3.0 2.5" 128 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Turbox KTA320 SATA 3.0 2.5" 128 GB SSD özelliklerini incele, 470,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Valla garantiye yollasan da bişey değişir mi bilmiyorum ürün kalitesiz bişey belli450 olması lazımdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani bir çözümü yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen bu sizce ne yapmalıyım garantiye mi yollayayım yoksa bi çözümü falan var mı ?
Sağlık olsun diyelim hocamValla garantiye yollasan da bişey değişir mi bilmiyorum ürün kalitesiz bişey belli
Ama yazma hızı baya düşük yarısı bile değil yaniHocam sata ssd zaten en fazla 550 MB falan görüyor diğer ssd'ler çokta bir problem yok
Turbox başlı başına çok kalitesiz bir markadır , hiçbir ürününü asla önermem büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibide kronik sorunlu.Alıntıyı görüntüle
Markası Turbox KTA320 niye bu kadar düşük yazma hızı var sizce garantisi hala mevcut sizce garantiye yollamalı mıyım ?
Sizce en azından garantisine yollayıp baktırmalı mıyım hiç olmadı yeni düzgün ürün gönderirler garantili daha iyi bir şey alana kadar öyle idare etmiş olurumTurbox başlı başına çok kalitesiz bir markadır , hiçbir ürününü asla önermem büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibide kronik sorunlu.
Yok zaten önemli dosyalarımı bilgisayara atmıyorum bile ama ne bileyim bu kadar gömüldüğünü bilmiyodum bu markanınTurboxda hıza bakma bozulmasın yeter Ama imkanı yok her türlü bozulur içinde önemli bir veri fotoğraf vb bırakma.