SSD dolarsa tabi yavaşlama olur.Arkadaşlar merhaba. PC için xbox gamepass aldım. Ama oynayacağım oyunların boyutu çok fazla ve sadece 500 gb ssd m var. eğer 50 gb yer kalırsa sistem kasar mı?
Gayet iyi bende 2 adet SSD var ADATA SU650 VE SU630 var ikisi de 240gb toplam 480gb ayrı ayrı 1 inde Windows diğerinde oyunlarım var.ssd markam samsung evo 970 500gb
SSD nin disk kısmında bir barı var mavi dir genelde eğer o kırmızı olursa yavaşlar kırmızı olmamasına dikkat edin düzenli olarak temizleyin diskleri.ŞÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPAYIM MESELA OYUN AÇTIN VE OYUN 4 GB RAM KULLANIYOR BU EŞİK DEĞERİNİ AŞIRTTIN VE RAM BU SEFER KULLANILMAZ OLUR VE SSD DE BİR MEMORY OLDUGU İÇİN ONU RAM AMAÇLI KULLANIR BURDA CPU TAKVİYESİ OLDUGU İÇİN YAVAŞLAR FAKAT BAZI ARKADAŞALAR 50-60 GB LARDAN BAHSETMİŞ Bİ 10 GB BOŞ KALSA SENİN İÇİN YETERLİ OLUR
VEİRLERİNİZİ YEDEKLEYİP YILDA 1 KEREDE OLSA DİSKİNİZE LOW LEVEL FORMAT ATMAYI ÖNERİRİM BUDA SİSTEMİNİZİ HIZLANDIRACAKTIR .SSD nin disk kısmında bir barı var mavi dir genelde eğer o kırmızı olursa yavaşlar kırmızı olmamasına dikkat edin düzenli olarak temizleyin diskleri.
Kasmaz sistemin iyiyse tabiArkadaşlar merhaba. PC için xbox gamepass aldım. Ama oynayacağım oyunların boyutu çok fazla ve sadece 500 gb ssd m var. eğer 50 gb yer kalırsa sistem kasar mı?
Donada bilir. En az 50 gb boş bırakmaya çalış.Arkadaşlar merhaba. PC için xbox gamepass aldım. Ama oynayacağım oyunların boyutu çok fazla ve sadece 500 gb ssd m var. eğer 50 gb yer kalırsa sistem kasar mı?
50 gb boş alan gayet iyi kasmaz o seviyenin altına düşsen de sıkıntı yaşamazsınArkadaşlar merhaba. PC için xbox gamepass aldım. Ama oynayacağım oyunların boyutu çok fazla ve sadece 500 gb ssd m var. eğer 50 gb yer kalırsa sistem kasar mı?