Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
arada bi format iyi geliyo gereksiz şeyler gidiyorkendi kendine bir anda 21 oldu Alıntıyı görüntüle
arada bi format iyi geliyo gereksiz şeyler gidiyorkendi kendine bir anda 21 oldu Alıntıyı görüntüle
sistem kurulu her şey kuruluözellikle sistermin kurulu olduğu diskte şahsen en az 25-30gb boş alan bırakmaya çalışıyorum
arada bi format iyi geliyo gereksiz şeyler gidiyor
Sıkıntı olmaz ama tam kapasite yemek yemiş insana döner biraz.
sanırsam benim ssd lavaboya gitti kendi kendine arkada yt de video izlerken 27 yaptı kendini10GB'ye kadar şahsen bir sorun yok. Eğer yer tamamen dolarsa veya 5GB'den daha az yer kalırsa kasma ve donmalar olur, sanki eski bilgisayarla en yeni oyunu full ayarlarda oynamak gibi.
aman yeterli hocam yaa zaten bu windows değişik bende de oluyor aynısı bi artıyor bi azalıyorsistem kurulu her şey kurulu
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırsam benim ssd lavaboya gitti kendi kendine arkada yt de video izlerken 27 yaptı kendini Alıntıyı görüntüle
35 oldu hocam pc kafayı yedi dsahkldsaaman yeterli hocam yaa zaten bu windows değişik bende de oluyor aynısı bi artıyor bi azalıyor
Rahat 2 kilo bırakmıştır klozete maşaAllah diyelim nazar değmesin.sistem kurulu her şey kurulu
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırsam benim ssd lavaboya gitti kendi kendine arkada yt de video izlerken 27 yaptı kendini Alıntıyı görüntüle
Amin Min cumlemizeRahat 2 kilo bırakmıştır klozete maşaAllah diyelim nazar değmesin.