Neler Yeni

Sinirliyken kaza oldu ve iç ekran kırıldı. Tamiri olur mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
ismail
Noluyor la burada? Desenize kavga ediyoruz kola çekirdek alırdık. İnsan bi etiketler şuraya kaçırdık olayları.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Kardeşim çoluk çocuksun bir kere dengim değilsin sen benim gerekli cevabı arkadaşlar sana vermiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 tane dil biliyorum. Sen okulda gördüğün azıcık İngilizce ile kendini adam sanıyorsun. Sana anlayacağın dilden konuştum. Gelip burada millete iftiralar atarsan, alakasız konularda konuşup milleti kışkırtmaya oynarsan alacağın cevap budur kardeşim uza bu forumdan şimdi git dersini çalış.

Hangi laptop kardeşim? Anlayamadım.

Ulan trol müsün nesin şu çocuktan başka kime saldırgan konuşmuşum? Yardım edenlere, geçmiş olsun diyenlere tek tek teşekkür etmişim beğenmişim . Boş algı yaratma ikile buradan.
Boş algı yok ortada. Yazdıkların ve üslubun ortada. Senin bu forumda olman mucize. Çoktan ceza almalıydın.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Arkadaş ceza yemiş, hayırlı uğurlu olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Uygunsuz davranış
Anca lafta sopalığım ulan adres at desem veremeyecek çok adamsan adresinia at da görelim bakalım klavye delikanlısımıymışız değilmiymişiz özelden at bekliyorum madem çok delikanlısın errrrkeksin ya :D ama muhakkak ben gelene kadar yeni monitörünü almış ol onuda ben kırıcam babacığına söyle bir 10k daha hazırlasın :ROFLMAO:

Senin için değil diğer arkadaş için sanırım kusura bakmayın isimler karışmış.

bu arada diğer arkadaşın ettiği küfürlerden perma ban yer benim ettiğim herhangi bir küfür hakaret yok. :D bana hangi sebeple işlem uygulayacaklar. onuda bize açıklar mısın?
Azıcık erkekliğin varsa bana numaranı ulaştır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom