Boş algı yok ortada. Yazdıkların ve üslubun ortada. Senin bu forumda olman mucize. Çoktan ceza almalıydın.Kardeşim çoluk çocuksun bir kere dengim değilsin sen benim gerekli cevabı arkadaşlar sana vermiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 tane dil biliyorum. Sen okulda gördüğün azıcık İngilizce ile kendini adam sanıyorsun. Sana anlayacağın dilden konuştum. Gelip burada millete iftiralar atarsan, alakasız konularda konuşup milleti kışkırtmaya oynarsan alacağın cevap budur kardeşim uza bu forumdan şimdi git dersini çalış.
Hangi laptop kardeşim? Anlayamadım.
Ulan trol müsün nesin şu çocuktan başka kime saldırgan konuşmuşum? Yardım edenlere, geçmiş olsun diyenlere tek tek teşekkür etmişim beğenmişim . Boş algı yaratma ikile buradan.
Azıcık erkekliğin varsa bana numaranı ulaştır.Anca lafta sopalığım ulan adres at desem veremeyecek çok adamsan adresinia at da görelim bakalım klavye delikanlısımıymışız değilmiymişiz özelden at bekliyorum madem çok delikanlısın errrrkeksin ya ama muhakkak ben gelene kadar yeni monitörünü almış ol onuda ben kırıcam babacığına söyle bir 10k daha hazırlasın
Senin için değil diğer arkadaş için sanırım kusura bakmayın isimler karışmış.
bu arada diğer arkadaşın ettiği küfürlerden perma ban yer benim ettiğim herhangi bir küfür hakaret yok. bana hangi sebeple işlem uygulayacaklar. onuda bize açıklar mısın?