Neler Yeni

Sinirliyken kaza oldu ve iç ekran kırıldı. Tamiri olur mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Laptop sandım dümdüz ekranmış yenisini alacaksın geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Yanıt veren arkadaşlara servisine götürsem 3 5 kuruş daha uyguna çözebilir miyim diye sormuştum. Sizin fikriniz nedir bu konuda?

Zexius

80+ Bronze
Kardeşim çoluk çocuksun bir kere dengim değilsin sen benim gerekli cevabı arkadaşlar sana vermiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 tane dil biliyorum. Sen okulda gördüğün azıcık İngilizce ile kendini adam sanıyorsun. Sana anlayacağın dilden konuştum. Gelip burada millete iftiralar atarsan, alakasız konularda konuşup milleti kışkırtmaya oynarsan alacağın cevap budur kardeşim uza bu forumdan şimdi git dersini çalış.

Hangi laptop kardeşim? Anlayamadım.

Ulan trol müsün nesin şu çocuktan başka kime saldırgan konuşmuşum? Yardım edenlere, geçmiş olsun diyenlere tek tek teşekkür etmişim beğenmişim . Boş algı yaratma ikile buradan.
:D devam et yaz yaz böyle

Kardeşim çoluk çocuksun bir kere dengim değilsin sen benim gerekli cevabı arkadaşlar sana vermiş.

3 tane dil biliyorum. Sen okulda gördüğün azıcık İngilizce ile kendini adam sanıyorsun. Sana anlayacağın dilden konuştum. Gelip burada millete iftiralar atarsan, alakasız konularda konuşup milleti kışkırtmaya oynarsan alacağın cevap budur kardeşim uza bu forumdan şimdi git dersini çalış.

Hangi laptop kardeşim? Anlayamadım.

Ulan trol müsün nesin şu çocuktan başka kime saldırgan konuşmuşum? Yardım edenlere, geçmiş olsun diyenlere tek tek teşekkür etmişim beğenmişim . Boş algı yaratma ikile buradan.
senin dengin değilim evet senin gibi hanzo değilim çünkü 3 dil biliyormuş, ulan türkçeyi daha adam akıllı konuşamıyorsun antilop

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
:D devam et yaz yaz böyle

senin dengin değilim evet senin gibi hanzo değilim çünkü 3 dil biliyormuş, ulan türkçeyi daha adam akıllı konuşamıyorsun antilop
Dersine çalış kardeşim gezinme buralarda haydi kolay gelsin.

Bizde televizyoncuyuz bizdeki olan durumu aktardım her esnafın fiyatı aynı olmayabiliyor ama olabilecek senaryosunu söyledim . İşleyen aktif musterisi olan televizyoncular rahatlıkla halledecektir .

(Kimisi monitör paneli değiştirmiyor olabilir temini ve model çeşitliliği den kaynakli )
Anladım. Hangi şehirdesiniz?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,173
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Teşekkür ederim. Yanıt veren arkadaşlara servisine götürsem 3 5 kuruş daha uyguna çözebilir miyim diye sormuştum. Sizin fikriniz nedir bu konuda?
Servis monitörün fiyatından daha çok para istiyor maalesef. Farklı bir arıza için servise gönderdiğim monitör kargoda kırıldı monitörün sıfır fiyatından %20 daha yüksek fiyat verdiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Servis monitörün fiyatından daha çok para istiyor maalesef. Farklı bir arıza için servise gönderdiğim monitör kargoda kırıldı monitörün sıfır fiyatından %20 daha yüksek fiyat verdiler.
Kötüymüş. Ya televizyoncu da taktıracağım ya da 0 alacağım başka çarem kalmadı o zaman...

Ben dersime çalışıyorumda sen sinirlerine hakim olmayı öğren önce hadi sana kolay gelsin :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Kardeşim sana tavsiyem aslını bilmediğin her olaya sazan gibi atlama, dahil olma. Yarası olan insana iftira atma. Burası sanal fakat bunu gerçekte yaptığın zaman alacağın sonuçlar buradaki gibi olmayabilir.

Zexius

80+ Bronze
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Kötüymüş. Ya televizyoncu da taktıracağım ya da 0 alacağım başka çarem kalmadı o zaman...

Kardeşim sana tavsiyem aslını bilmediğin her olaya sazan gibi atlama, dahil olma. Yarası olan insana iftira atma. Burası sanal fakat bunu gerçekte yaptığın zaman alacağın sonuçlar buradaki gibi olmayabilir.
senin tavsiyeni isteyen mi var dırzo. :D 3 dil biliyormuş hadi ordan

benimde sana büyük bi tavsiye var öyle sanalda klavye delikanlılığı yapıp yok böyle yaparım öyle yaparım dediğin gibi sokaktakine de böyle aynı tavırları sergile kardeşim ozaman 3 dili mi diğer tarafı mı sana gösteriyorlar anlarsın. günümü eğlendirdin çocuk adam. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Var ya inşallah yeni alacağında düşerde zarara girersin ohhhhh. İçimin yağları eridi devam et böyle küfür etmeye ben zararlı çıkmıyorum sen çıkıyorsun. :D sanırım ortalama 2 hakkın daha kaldı 2 kere daha anavrat söversen forumdan ban yiyeceksin. :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Klavye delikanlılığı çok yakışıyor kardeşim sana. Tutmayayım ben seni haydi ödevlerini bitir. Kışkırtamaya çalışarak zaman kaybetme. Başaramıyorsun :)

benimde sana büyük bi tavsiye var öyle sanalda klavye delikanlılığı yapıp yok böyle yaparım öyle yaparım dediğin gibi sokaktakine de böyle aynı tavırları sergile kardeşim ozaman 3 dili mi diğer tarafı mı sana gösteriyorlar anlarsın. günümü eğlendirdin çocuk adam. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Var ya inşallah yeni alacağında düşerde zarara girersin ohhhhh. İçimin yağları eridi devam et böyle küfür etmeye ben zararlı çıkmıyorum sen çıkıyorsun. :D sanırım ortalama 2 hakkın daha kaldı 2 kere daha anavrat söversen forumdan ban yiyeceksin. :ROFLMAO:
İstediğin şeyi vermeyeceğim sana merak etme sakinleştim sayende :)

Zexius

80+ Bronze
Klavye delikanlılığı çok yakışıyor kardeşim sana. Tutmayayım ben seni haydi ödevlerini bitir. Kışkırtamaya çalışarak zaman kaybetme. Başaramıyorsun :)
Valla klavye delikanlılığını ben yapmıyorum. Ana karıştırarak hanzoluğunu belli ettin içimden ben ettim sana edeceğim şeyleri ama sen de işte o akıl yok forumda sövüyorsun sövüyorsun ban yiyorsun ha bu arada afferim adam olmuşun forumun kurallarını öğrenip küfretmemeye başlamışsın "3 dil bilyiorum kardeşim ben sen hayırdır" :ROFLMAO:

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Teşekkür ederim hocam son olarak maliyet konusu eğer bütçeden dolayı öyle düşük bir panel taktırırsam tahmininzce veya tecrübeniz varsa aşağı yukarı o ne kadar tutar, monitörün orjinali 4 bin lira.

2. kırık ekranınız derkan anlayamadım orayı. Teşekkür ederim.
Monitör paneli önemli, genelde daha pahalı oluyorlar. Bende de LG TN Panel 144Hz 1ms monitör vardı, ekranını kırdım, 4K olan monitörün panel ücreti 5K idi.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail
Servisle konuşun.Fiyat uçuksa yenisini alın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom