Neler Yeni

Sinirliyken kaza oldu ve iç ekran kırıldı. Tamiri olur mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zexius

80+ Bronze
Kardeşim kaza milleti ilgilendiriyor mu? Yazmak durumunda mıyım? Ben oraya monitörün durumunu ve tamir olur mu olursa ne kadara maal olur durumunu sordum başına da kaza diye eklemek istedim. Ağzı bozuk diyorsun da adamı hasta edersin oglum sen bilip bilmeden atlıyorsun iftiralar yargılamalar ******** herif
:D tam komedisin he devam et devam et sen böyle küfür ettikçe ban yeme olasılığın artıyor

Aykut D.

80+ Gold
Bunu mahalle televizyoncusu için mi söylüyorsunuz?
Bizde televizyoncuyuz bizdeki olan durumu aktardım her esnafın fiyatı aynı olmayabiliyor ama olabilecek senaryosunu söyledim . İşleyen aktif musterisi olan televizyoncular rahatlıkla halledecektir .

(Kimisi monitör paneli değiştirmiyor olabilir temini ve model çeşitliliği den kaynakli )

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Baran Kut

Aykut D.

80+ Gold
Üzerinde hangi model panel varsa o takılır panel kalitesi düşmez yada Hz kaybı olmaz . Yeni panel genellikle uygun olabiliyor bu model için bir şey diyemiyorum çünkü biz PC monitörü tamir etmiyoruz .0 monitor 4k panel 3k ise yeni monitör öneririm . Televizyonlarda yarı fiyatı oluyor makul oluyor . 12k televizyon paneli 6k gibi .
Kısacası takılan panelin yan sanayisi olmaz modeli aynı olup markası farklı olabilir .
Mesaj otomatik birleştirildi:

kışkırtma hocam belli sinirli :kekw:
Biraz boş yapmış .

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
Ulan ******** kardeşim benim vurdum mu dedim sana kaza çıktı yazdm oraya. Vursam duvara masaya vururum yeni aldığım monitöre neden vurayım bizde zengin değiliz eşşek herif ikile burdan 10 yaşında öğüt veriyor bana ******** oglu ********.
bu arkadaş öyle tepeden konuşmayı seviyor çok takılma egoist biraz, ama senin de bu mesajların hoş olmamış :peeposad:

Zexius

80+ Bronze
Kısacası takılan panelin yan sanayisi olmaz modeli aynı olup markası farklı olabilir .

Biraz boş yapmış .
Kim boş yapmış? ben mi o mu?

bu arkadaş öyle tepeden konuşmayı seviyor çok takılma egoist biraz, ama senin de bu mesajların hoş olmamış :peeposad:
Aynen kanka sen millete yalan dolan bilgi vermeye devam et ben egoistim sen en iyisisin

Aykut D.

80+ Gold

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Bu arkadaşa kimse yardımcı olmasın. Haketmiyor. Bütün yorumlarda saldırgan konuşmuş. İnsan olmayı saygı duymayı öğrendiğinde bakarız.

Zexius

80+ Bronze
Paralar nasıl kazanılıyor falan adamın yarasını kaşiyorsun ne gerek var durduk yerden kufurlesme falan boş işte .
Benim verdiğim cevaba bak adamın ikinci olarak verdiği cevaba bak sence normal mi bu?

Paralar nasıl kazanılıyor falan adamın yarasını kaşiyorsun ne gerek var durduk yerden kufurlesme falan boş işte .
Bu yarasını kaşımak değil türkçe bilmiyorsa, çok iyi türkçe bilmek zorunda da değil bende on numara türkçe konuşmuyorum. Ama derdini anlatabilecek kadar türkçe bilmiyorsa ve iki bir şey dedim diye hemen anavrat küfür ediyorsa burda boş yapan ben değilim saygısız olanda terbiyesiz olanda konu sahibidir.

yenigeldim

80+ Silver
Daha yeni almasam belki, ama bunu söylerken kimin bütçesine göre büyük bir para değil diyorsun orası garip.

Bunu mahalle televizyoncusu için mi söylüyorsunuz?

1-2 ay oldu alalı... Böyle ***** bir durum yüzünden daha düşük bir modele geçmeyi yediremiyorum kendime.
Aldığın panel daha kötüyse ne anlamı olacak.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Servis sağlam para ister en güzeli laptopu söküp ekranın model numarasından paneli bulup sipariş edip değiştirmek. Hatta daha iyi panelde kullanabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Uygunsuz davranış
Benim verdiğim cevaba bak adamın ikinci olarak verdiği cevaba bak sence normal mi bu?

Bu yarasını kaşımak değil türkçe bilmiyorsa, çok iyi türkçe bilmek zorunda da değil bende on numara türkçe konuşmuyorum. Ama derdini anlatabilecek kadar türkçe bilmiyorsa ve iki bir şey dedim diye hemen anavrat küfür ediyorsa burda boş yapan ben değilim saygısız olanda terbiyesiz olanda konu sahibidir.
Kardeşim çoluk çocuksun bir kere dengim değilsin sen benim gerekli cevabı arkadaşlar sana vermiş.

3 tane dil biliyorum. Sen okulda gördüğün azıcık İngilizce ile kendini adam sanıyorsun. Sana anlayacağın dilden konuştum. Gelip burada millete iftiralar atarsan, alakasız konularda konuşup milleti kışkırtmaya oynarsan alacağın cevap budur kardeşim uza bu forumdan şimdi git dersini çalış.

Servis sağlam para ister en güzeli laptopu söküp ekranın model numarasından paneli bulup sipariş edip değiştirmek. Hatta daha iyi panelde kullanabilirsin.
Hangi laptop kardeşim? Anlayamadım.

Bu arkadaşa kimse yardımcı olmasın. Haketmiyor. Bütün yorumlarda saldırgan konuşmuş. İnsan olmayı saygı duymayı öğrendiğinde bakarız.
Ulan trol müsün nesin şu çocuktan başka kime saldırgan konuşmuşum? Yardım edenlere, geçmiş olsun diyenlere tek tek teşekkür etmişim beğenmişim . Boş algı yaratma ikile buradan.

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,652
Üyeler
161,480
Son üye
Abuzherak
Top Bottom