Neler Yeni

Sinirliyken kaza oldu ve iç ekran kırıldı. Tamiri olur mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Berk
Teşekkür ederim hocam son olarak maliyet konusu eğer bütçeden dolayı öyle düşük bir panel taktırırsam tahmininzce veya tecrübeniz varsa aşağı yukarı o ne kadar tutar, monitörün orjinali 4 bin lira.
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla ben geçen sene yaptırmıştım televizyonu 3 te 2 fiyatına falan gelmişti belki biraz daha altındaydı mesela bir de çıkma panel vardı yarı yarıya fiyat vermişti ama ben istememiştim. bu durum ustadan ustaya değişen bir durum olduğu için bir şey demek zor ama fiyat konusunda öyle bire bir fiyat vermiyorlar. şuan bütçe durumunuz müsait değilse en azından pc kullanmak adı altına uygun bir panel taktırıp kullanırsınız belki çıkma panel vardır elinde uyguna bırakır

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Teşekkür ederim hocam son olarak maliyet konusu eğer bütçeden dolayı öyle düşük bir panel taktırırsam tahmininzce veya tecrübeniz varsa aşağı yukarı o ne kadar tutar, monitörün orjinali 4 bin lira.

2. kırık ekranınız derkan anlayamadım orayı. Teşekkür ederim.
Kırık olanı 2.ekran yerine kullanabilirsiniz demek istemiştim

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Master yi
Televizyon ile oyuncu monitörü aynı şeyler değil üşenme Asus ile iletişime geç yardım iste muhtemelen monitörü servise göndermeden bişey diyemezler ama belki şukadar paraya olur diye bilgi verirler hiç sanmıyorum ama dene

Eğer 0 fiyatına yakın para isterlerse alabiliyorsan 0 al tekrar boşa mahlla televizyoncusuna gitme masraf et ama adam gibi olsun bidaha uğraşacağına

yenigeldim

80+ Silver

2. kırık ekranınız derkan anlayamadım orayı. Teşekkür ederim.
Daha düşük panel taktıracağına daha ucuz monitör al

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Arda doğan
Panele veda et

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
4 bin lira günümüz için büyük para değil. Yenisini al.

Aykut D.

80+ Gold
Üzerinde hangi model panel varsa o takılır panel kalitesi düşmez yada Hz kaybı olmaz . Yeni panel genellikle uygun olabiliyor bu model için bir şey diyemiyorum çünkü biz PC monitörü tamir etmiyoruz .0 monitor 4k panel 3k ise yeni monitör öneririm . Televizyonlarda yarı fiyatı oluyor makul oluyor . 12k televizyon paneli 6k gibi .

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
4 bin lira günümüz için büyük para değil. Yenisini al.
Daha yeni almasam belki, ama bunu söylerken kimin bütçesine göre büyük bir para değil diyorsun orası garip.

Üzerinde hangi model panel varsa o takılır panel kalitesi düşmez yada Hz kaybı olmaz . Yeni panel genellikle uygun olabiliyor bu model için bir şey diyemiyorum çünkü biz PC monitörü tamir etmiyoruz .0 monitor 4k panel 3k ise yeni monitör öneririm . Televizyonlarda yarı fiyatı oluyor makul oluyor . 12k televizyon paneli 6k gibi .
Bunu mahalle televizyoncusu için mi söylüyorsunuz?

Daha düşük panel taktıracağına daha ucuz monitör al
1-2 ay oldu alalı... Böyle ***** bir durum yüzünden daha düşük bir modele geçmeyi yediremiyorum kendime.

Zexius

80+ Bronze
Mahalle televizyoncusunda yaptırsak hz konusunda değişiklik olur mu? komik bir soru ama...

Ne kadar kolay yazması 🙂
Monitöre vurmadan önce düşünseydin onu millet o paraları kazanmak için ne şartlarda çalışıyor bilgin var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Uygunsuz davranış
Monitöre vurmadan önce düşünseydin onu millet o paraları kazanmak için ne şartlarda çalışıyor bilgin var mı?
Ulan ******** kardeşim benim vurdum mu dedim sana kaza çıktı yazdm oraya. Vursam duvara masaya vururum yeni aldığım monitöre neden vurayım bizde zengin değiliz eşşek herif ikile burdan 10 yaşında öğüt veriyor bana ******** oglu ********.

Zexius

80+ Bronze
Ulan ******** kardeşim benim vurdum mu dedim sana kaza çıktı yazdm oraya. Vursam duvara masaya vururum yeni aldığım monitöre neden vurayım bizde zengin değiliz eşşek herif ikile burdan 10 yaşında öğüt veriyor bana ******** oglu ********.
Sana mustahak bu durum inşallah aldığında kırılır ağzı bozuk terbiyesiz herif. kaza yazmışsın kazayı açıklamamışsın ben kaza ile yumruk attım diyende gördüm cümle kurmayı bilmiyorsan o senin sorunun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Uygunsuz Dil
Sana mustahak bu durum inşallah aldığında kırılır ağzı bozuk terbiyesiz herif. kaza yazmışsın kazayı açıklamamışsın ben kaza ile yumruk attım diyende gördüm cümle kurmayı bilmiyorsan o senin sorunun.
Kardeşim kaza milleti ilgilendiriyor mu? Yazmak durumunda mıyım? Ben oraya monitörün durumunu ve tamir olur mu olursa ne kadara maal olur durumunu sordum başına da kaza diye eklemek istedim. Ağzı bozuk diyorsun da adamı hasta edersin oglum sen bilip bilmeden atlıyorsun iftiralar yargılamalar ******** herif

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom