Neler Yeni

Sinirliyken kaza oldu ve iç ekran kırıldı. Tamiri olur mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zexius

80+ Bronze
Klavye delikanlılığı çok yakışıyor kardeşim sana. Tutmayayım ben seni haydi ödevlerini bitir. Kışkırtamaya çalışarak zaman kaybetme. Başaramıyorsun :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstediğin şeyi vermeyeceğim sana merak etme sakinleştim sayende :)
ne mutlu bana ozaman adam olmuşsun. Afferim devam et böyle monitörünü yumruklayıp kazara vurdum diye konu aç sen kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
senin tavsiyeni isteyen mi var dırzo. :D 3 dil biliyormuş hadi ordan

benimde sana büyük bi tavsiye var öyle sanalda klavye delikanlılığı yapıp yok böyle yaparım öyle yaparım dediğin gibi sokaktakine de böyle aynı tavırları sergile kardeşim ozaman 3 dili mi diğer tarafı mı sana gösteriyorlar anlarsın. günümü eğlendirdin çocuk adam. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Var ya inşallah yeni alacağında düşerde zarara girersin ohhhhh. İçimin yağları eridi devam et böyle küfür etmeye ben zararlı çıkmıyorum sen çıkıyorsun. :D sanırım ortalama 2 hakkın daha kaldı 2 kere daha anavrat söversen forumdan ban yiyeceksin. :ROFLMAO:

Valla klavye delikanlılığını ben yapmıyorum. Ana karıştırarak hanzoluğunu belli ettin içimden ben ettim sana edeceğim şeyleri ama sen de işte o akıl yok forumda sövüyorsun sövüyorsun ban yiyorsun ha bu arada afferim adam olmuşun forumun kurallarını öğrenip küfretmemeye başlamışsın "3 dil bilyiorum kardeşim ben sen hayırdır" :ROFLMAO:
Bir iftira daha... Ben senin ailevi değerlerine hakaret etmedim. Bizzat sana argo kullandım. Aynı ilk yaptığın yorum gibi bunda da aslını bilmeden yorum yapıyorsun. Tam sopalıksın 😂

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Bir iftira daha... Ben senin ailevi değerlerine hakaret etmedim. Bizzat sana argo kullandım. Aynı ilk yaptığın yorum gibi bunda da aslını bilmeden yorum yapıyorsun. Tam sopalıksın 😂
Uzatmayın hocam, istediğini desin takma kafana sen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Valla klavye delikanlılığını ben yapmıyorum. Ana karıştırarak hanzoluğunu belli ettin içimden ben ettim sana edeceğim şeyleri ama sen de işte o akıl yok forumda sövüyorsun sövüyorsun ban yiyorsun ha bu arada afferim adam olmuşun forumun kurallarını öğrenip küfretmemeye başlamışsın "3 dil bilyiorum kardeşim ben sen hayırdır" :ROFLMAO:
Klavyeden yazması kolay brom bunları, süt bebesisin.

Çocuk ağzını doldura doldura iftiralar atıyor sonra suçlu olarak beni ilan ediyor 😂

Haklısın kardeşim çocuk bakıcısı mıyız desin istediğini klavye delikanlısı.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Klavyeden yazması kolay brom bunları, süt bebesisin.

Çocuk ağzını doldura doldura iftiralar atıyor sonra suçlu olarak beni ilan ediyor 😂
İnternetdesin şu anda. Bunlar burası için hafif bile. Takma böyle insanları; senin için en iyisi yeni monitör almak olacak büyük ihtimalle. Haberin olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
İnternetdesin şu anda. Bunlar burası için hafif bile. Takma böyle insanları; senin için en iyi yeni monitör almak olacak büyük ihtimalle. Haberin olsun.
Ben böyle forum işlerine daha önce girmediğim için herhalde yabancı kaldım. Teşekkür ederim.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Diğer arkadaşlarında dediği gibi servisi ara ve panel ücretini öğren. Marka'dan markaya, panelden panele değişiyor fiyatlar. Çoğunlukla monitörün kendisinden daha pahalı oluyor ama :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Diğer arkadaşlarında dediği gibi servisi ara ve panel ücretini öğren. Marka'dan markaya, panelden panele değişiyor fiyatlar. Çoğunlukla monitörün kendisinden daha pahalı oluyor ama :(
Umarım öyle olmaz... Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Zexius

80+ Bronze
Anca lafta sopalığım ulan adres at desem veremeyecek çok adamsan adresinia at da görelim bakalım klavye delikanlısımıymışız değilmiymişiz özelden at bekliyorum madem çok delikanlısın errrrkeksin ya :D ama muhakkak ben gelene kadar yeni monitörünü almış ol onuda ben kırıcam babacığına söyle bir 10k daha hazırlasın :ROFLMAO:

Benim için neden kötü olsun anlayamadım?
Senin için değil diğer arkadaş için sanırım kusura bakmayın isimler karışmış.

@Mehmet Yılmaz bir bakabilir misin hocam buraya.

Diğer konu mesajlarına da.
bu arada diğer arkadaşın ettiği küfürlerden perma ban yer benim ettiğim herhangi bir küfür hakaret yok. :D bana hangi sebeple işlem uygulayacaklar. onuda bize açıklar mısın?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom