Uyumluluk konusunda ssd anakart uyumu farkeder mi demek istemiş fjskjfkwndkwjffark eder. arkadaşımın 10 yıllık hddsi var ona gittim misafirliğe bugun. 2 dkde açıldı.
benim sisteme bakıyorum (samsung ssd var) 15-20 saniyede açılıyor hemen.
Ssd fark ediyor mu yani PC 13 yıllık günümüzdeki ssdlerden taksam çalışır mı çalışmaz mıfark eder. arkadaşımın 10 yıllık hddsi var ona gittim misafirliğe bugun. 2 dkde açıldı.
benim sisteme bakıyorum (samsung ssd var) 15-20 saniyede açılıyor hemen.
çalışır. muhtemelen sata 2 olarak çalışır.Ssd fark ediyor mu yani PC 13 yıllık günümüzdeki ssdlerden taksam çalışır mı çalışmaz mı
Anakartım msı p4m900m2 ne ssd alim bu anakarta günümüzdekinlerden seçip alsam çalışır mıUyumluluk konusunda ssd anakart uyumu farkeder mi demek istemiş fjskjfkwndkwjf
Sata2 nedir anakart msı p4m900m2çalışır. muhtemelen sata 2 olarak çalışır.
uyumlu olacaktır. sata 2'dir buyuk ihtimal ile. yani 300mb hız alacak ssdden.Uyumluluk konusunda ssd anakart uyumu farkeder mi demek istemiş fjskjfkwndkwjf
uyumluluğuna bağlı bilgisayaraSsd fark ediyor mu yani PC 13 yıllık günümüzdeki ssdlerden taksam çalışır mı çalışmaz mı
Ssd den tam verim alamazsın ama uyumlu olurAnakartım p4m900m2 ne ssd alim bu anakarta günümüzdekinlerden seçip alsam çalışır mı
Post automatically merged:
Sata2 nedir anakart msı p4m900m2
evet sata2 teyit temiş oldum 300mb hız alabilirsiniz saniyede ssdden. o yüzden çok pahalı bir ssd almayın.Anakartım msı p4m900m2 ne ssd alim bu anakarta günümüzdekinlerden seçip alsam çalışır mı
Sata2 nedir anakart msı p4m900m2
Okuma 550 yazma 500 yazıyorsa kaç alırım benSsd den tam verim alamazsın ama uyumlu olur
Ssd önerir misinizSsd den tam verim alamazsın ama uyumlu olur
Ssd önerir misinevet sata2 teyit temiş oldum 300mb hız alabilirsiniz saniyede ssdden. o yüzden çok pahalı bir ssd almayın.
büççeniz?Okuma 550 yazma 500 yazıyorsa kaç alırım ben
Ssd önerir misiniz
Ssd önerir misin