SSD formatı nasıl yapılır ?

Kaspersky ve Malwarebytes de tarama yaptım bir şey çıkmadı.Gizi mining yapılıyor mu düşüncesineyim,Ekran kartı kullanımı bazen boşta çok yükseğe çıkıp anlık olarak iniyor
Birde windowsun çevrimdışı taramasını yap. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsan direk format at bence. Windowstan sıfırlamak yerine direk format atardım ben şahsen.

elimde win 10 usbsi var bu win 10 kurarken diski sıfırlarsam her şey gider değil mi virüs vs.
Gider ama şöyle bir sıkınti var biosa sızabilen virusler var oraya sızmadiysa 100%gider
Hocam birde ADWcleaner ve hitman pro ile tarama yaptirin virus varsa çıkar ortaya birde mining yapiliyorsa herzaman %50nin ustunde olur kullanimi ekran kartinin

PC de virus varsa usb den formst kesin çözüm ben çağırıyım belki yardımcı olur @Treyarch
İlk olarak Malwarebytes ve AdwCleaner indirin ardından sistem taratın. Malwarebytes ile tarama yapmadan önce ayarlardan security bölümüne gelin ve rootkit scan seçeneğini aktif hale getirin ardından sistemi tarayın tarama bittikten sonra AdwCleaner ile tarama yapın sonra bulunun zararlı yazılımları karantina dan silin sistemi virüslerden temizleyecektir ama eğer içiniz rahat değilse format atabilirsiniz lakin önce virüs taraması yapın ki format atarken virüsler size engel olmasın.

İlk olarak Malwarebytes ve AdwCleaner indirin ardından sistem taratın. Malwarebytes ile tarama yapmadan önce ayarlardan security bölümüne gelin ve rootkit scan seçeneğini aktif hale getirin ardından sistemi tarayın tarama bittikten sonra AdwCleaner ile tarama yapın sonra bulunun zararlı yazılımları karantina dan silin sistemi virüslerden temizleyecektir ama eğer içiniz rahat değilse format atabilirsiniz lakin önce virüs taraması yapın ki format atarken virüsler size engel olmasın.
hocam dediklerinizi yaptım şu an hiçbir şey çıkmadı,dediğim gibi virüs olmadığına emin olmak için yaptım.

hocam dediklerinizi yaptım şu an hiçbir şey çıkmadı,dediğim gibi virüs olmadığına emin olmak için yaptım.
Hocan dedigim gibi eger mining yapilsaydi ekrsn karti kullanimi hiç düşmezdi hep %50 üstünde kalırdı sizinki bir anlik bir yukselme

Hocan dedigim gibi eger mining yapilsaydi ekrsn karti kullanimi hiç düşmezdi hep %50 üstünde kalırdı sizinki bir anlik bir yukselme
mesela hocam palit thundermaster programına giriş yaparken bütün değerler (gpu kullanımı hariç) 1 saniyeliğine fullenip normal değerlerine dönüyor.Ben bundan dolayı miner vs bir şey var mı diye şüphelendim.

mesela hocam palit thundermaster programına giriş yaparken bütün değerler (gpu kullanımı hariç) 1 saniyeliğine fullenip normal değerlerine dönüyor.Ben bundan dolayı miner vs bir şey var mı diye şüphelendim.
O olabilir çünkü gorev yöneticisi açilirkende cpu kullanimi yükselir sonra geri düşer sorun yok yani ama format atabilirsin icin rahat etmiyorsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,727
Üyeler
190,957
Son üye
eraycelebi
Geri