Yardım ssd+hdd sile ilgili bir sorum olacaktı

Eren...

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba hdd kullanıyorum ve bi anda tık diyor ve donuyor bazenda mavi ekran veriyor bende yeni bir ssd alıp ssd+hdd yapmak istiyorum sistemi ve en cok kullandıklarımı ssd ye en az ve hiç kullanmadıgım şekleride hard diske kuracagım bilgisayarım yine donma kasma ve mavi ekran gibi sorunlar yaparmı

HDD niz kaç yıllık?
Sistem özellikleriniz nedir?

HDD sürekli takılma yaparsa sorun devam eder, yeni HDD geçmenizi tavsiye ederim.

Harddisk sentinel yükleyip foto atabilir misiniz.
reis ben hdd nin sorununu çözelim demiyorum hdd tık diye ses cıkarıyor ve 20 30 saniyeligine donuyor bazende mavi ekran veriyor yeni bir ssd alıp ona sistemi kursam bazı oyunlarıda hdd ye kursam bilgisayar yine o donma ve mavi ekran sorununu verirmi diyorum

reis ben hdd nin sorununu çözelim demiyorum hdd tık diye ses cıkarıyor ve 20 30 saniyeligine donuyor bazende mavi ekran veriyor yeni bir ssd alıp ona sistemi kursam bazı oyunlarıda hdd ye kursam bilgisayar yine o donma ve mavi ekran sorununu verirmi diyorum
O hard disteki programı açarken veya oyun oynarken bunu yaşamanız yüksek ihtimal.

Anladım, iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,597
Üyeler
185,290
Son üye
izmir-35
Geri