SSD Hızlarını Görebileceğim Site Var Mı

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
605
ilanda yazan değerlerden bağımsız olarak ssd'nin özellikle de okuma hızını ölçen uygulamalar var evet onu biliyorum. ama ssd elimde olmadan başkaları tarafından ölçülmüş okuma hızlarının toplandığı bi site tablo vs var mıdır?

kutusunun üstündeki değerleri +-%5 farkla vermesi lazım. fikir olması açısından. sata kablosunu, pce sürümünü kontrol etmekle/ değiştirmekle deneme yapılabilir.

kutusunun üstündeki değerleri +-%5 farkla vermesi lazım. fikir olması açısından. sata kablosunu, pce sürümünü kontrol etmekle/ değiştirmekle deneme yapılabilir.
bazı ssdler 7000 okuma dese de 5000 falan veriyor. okuma hızı anlık olarak 7000'e çıkıp inince "oooo 7000mb'ı gördü" oluyor. o yüzden sordum

ilanda yazan değerlerden bağımsız olarak ssd'nin özellikle de okuma hızını ölçen uygulamalar var evet onu biliyorum. ama ssd elimde olmadan başkaları tarafından ölçülmüş okuma hızlarının toplandığı bi site tablo vs var mıdır?
Önce diskin hızını cmd ile öğrenelim:
winsat disk -drive c
bu komut size diskin hızını gösterecektir.

hocam maaşallah 3 ssd denedim 3'ü de yok öyle çok dandik markalar da denemedim kingston kioxia ve lexar denedim hadi lexar neyse ama kingston nv3 ile kioxia exceria plus g3 olmalıydı
en iyisi ilani veren kisiden test sonucu istemek hocam.

en iyisi ilani veren kisiden test sonucu istemek hocam.
evet son çarem o zaten ben biraz daha elimin altında olan ssd'yi görünce bi bakıyım okumasına falan yapayım diye demiştim sanırım öyle yapacağım

Forumlarda yapılan incelemeler (model özelinde varsa) olabilir, hangi ısıda ne kadar hızlı olduğunu gösteren olduysa da ona göre karar verilebilir. Gerçek testlerdeki hızlar değişken olduğundan böyle bir site yoktur muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,333
Üyeler
184,617
Son üye
akanitro14
Geri