Yardım SSD ile bilgisayarı başlatamıyorum yardım!

Rahasam

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
WhatsApp Image 2021-07-27 at 12.10.34.jpeg

Klonlama işini falan yaptım. Ssd sorunsuz çalışıyor. Manuel tıklayınca da açılıyor. Ama mesela bilgisayarı kapattım. Sonra geri açtım hdd'den başlıyor bilgisayar. Şu sağ tarafta ssd gelmiyor oraya nasıl ekleyip yukarıya çekeceğim. Ssd ile açılmasını istiyorum.

Alıntıyı görüntüle

Klonlama işini falan yaptım. Ssd sorunsuz çalışıyor. Manuel tıklayınca da açılıyor. Ama mesela bilgisayarı kapattım. Sonra geri açtım hdd'den başlıyor bilgisayar. Şu sağ tarafta ssd gelmiyor oraya nasıl ekleyip yukarıya çekeceğim. Ssd ile açılmasını istiyorum.
HDD'den açıp. Disk yönetiminin resmini atar mısın?

Sorun gözükmüyor. Hangi uygulama ile klonlama işlemi yaptınız?
casper 10 diye bir uygulamadan. Biosta boot menüden ssdyi seçince giriyorum sıkıntı olmuyor. ama otomatik ben seçmeden direk ssdyle girmesini istiyorum

casper 10 diye bir uygulamadan. Biosta boot menüden ssdyi seçince giriyorum sıkıntı olmuyor. ama otomatik ben seçmeden direk ssdyle girmesini istiyorum
Boot menüsünde gözüküyorsa SSD'yi en üstte alın. Otomatik ondan girer.

Boot menüsünde gözüküyorsa SSD'yi en üstte alın. Otomatik ondan girer.
Başta attığım görsel gibi işte. Aşaağıda boot menü f8 tıklayınca orada iki sata da çıkıyor ama alt üst alma olayı yok hangisine tıklarsan ondan başlıyor bilgisayar. Boot priorty yazan yerin altında ssd gözükmesi lazım oradan en üste çekince oluyormuş herhalde ama orada ssd gözükmüyor sadece hdd gözüküyor

Başta attığım görsel gibi işte. Aşaağıda boot menü f8 tıklayınca orada iki sata da çıkıyor ama alt üst alma olayı yok hangisine tıklarsan ondan başlıyor bilgisayar. Boot priorty yazan yerin altında ssd gözükmesi lazım oradan en üste çekince oluyormuş herhalde ama orada ssd gözükmüyor sadece hdd gözüküyor
Çözemedim. Yeniden klonlama yapar mısın? Bu sefer farklı bir uygulama kullanın.

Bence önemli şeylerini al sıfırdan formatla

Herşeyi hdd ye at sonra ssd ye windows kur tabi bu arada hdd yi çıkart sonra ssd den windows açılacak çünkü sadece o var sonra hdd deki bilgilerini ssd ye at hddyi biçimlendir sonra tekrar hdd ye at

Dosyaların hdd de windows ssd de olmuş olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,733
Son üye
yasinaww
Geri