4gb ve üstü hdd ve 1tb ve üstü ssd lere veda edebiliriz aç gözlü miningciler onlarıda alıcakForumlarda ve discord gruplarında dolaşırken bir kaç kişiden denk geldim SSD ile mining yapilabiliyormus doğru mu ? Eğer doğruysa bu piyasayı nasıl etkiler ?
Sana değil aslında miningcilere kızdım knkm özür dilerim4gb ve üstü hdd ve 1tb ve üstü ssd lere veda edebiliriz aç gözlü miningciler onlarıda alıcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@KaanKatırcı bana ne kızıyorsun yaw. Ben mi çıkardım Chia coini?
Haklısın bende çok kızıyorum miningcilere parası var diye her şeyi yapabileveklerini sanıyorlarSana değil aslında miningcilere kızdım knkm özür dilerim![]()
10 değil de 4-5 sene falan.Haber doğru fakat 10 yıl önceden kalma HDD de işe yarar mı bilmem.d
En kötü fırsatçılara mining yapılıyor diye veririm.Haber doğru fakat 10 yıl önceden kalma HDD de işe yarar mı bilmem.d
ciddi mi bu harbi ne zamana ünlü olur tahminenHDD ile de yapılabiliyormuş evet doğru. Hatta bakın HDD mining için yapılmış anakart:
Alıntıyı görüntüle
İşin suyu çıktı iyice.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartları gibi SSD\HDD lerde de stok bulamayacağız artıkBu iş nereye gidiyor bilemiyorum çok saçma bir hal almaya başladı.