SSD ile mining olayı doğru mu ?

DeH$et

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,241
Forumlarda ve discord gruplarında dolaşırken bir kaç kişiden denk geldim SSD ile mining yapilabiliyormus doğru mu ? Eğer doğruysa bu piyasayı nasıl etkiler ?

yarın piyasaya çıkacak diyebiliyorum çıktığı fiyata bağlı olarak duruma bakabiliriz

HDD ile de yapılabiliyormuş evet doğru. Hatta bakın HDD mining için yapılmış anakart:
Onda-32-SATA-HDD-SSD-Port-Motherboard-For-Chia-Coin-Cryptocurrency-Mining-1.jpg

İşin suyu çıktı iyice.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartları gibi SSD\HDD lerde de stok bulamayacağız artık :( Bu iş nereye gidiyor bilemiyorum çok saçma bir hal almaya başladı.

Beyler hdd stoklayalım hemen 300 den alıp 1 yıl sonra 3000 den satarız nasıl fikir ?

Forumlarda ve discord gruplarında dolaşırken bir kaç kişiden denk geldim SSD ile mining yapilabiliyormus doğru mu ? Eğer doğruysa bu piyasayı nasıl etkiler ?
4gb ve üstü hdd ve 1tb ve üstü ssd lere veda edebiliriz aç gözlü miningciler onlarıda alıcak

@KaanKatırcı bana ne kızıyorsun yaw. Ben mi çıkardım Chia coini?

Son düzenleme:
4gb ve üstü hdd ve 1tb ve üstü ssd lere veda edebiliriz aç gözlü miningciler onlarıda alıcak

@KaanKatırcı bana ne kızıyorsun yaw. Ben mi çıkardım Chia coini?
Sana değil aslında miningcilere kızdım knkm özür dilerim 😂

Arkadaşlar 10 yıl önceden kalma hdd ler vardı eğer bu haber doğruysa satarım kâr ederim, teşekkürler. :ROFLMAO:

Arkadaşlar 10 yıl önceden kalma hdd ler vardı eğer bu haber doğruysa satarım kâr ederim, teşekkürler. :ROFLMAO:
Haber doğru fakat 10 yıl önceden kalma HDD de işe yarar mı bilmem.d

HDD ile de yapılabiliyormuş evet doğru. Hatta bakın HDD mining için yapılmış anakart:
Alıntıyı görüntüle
İşin suyu çıktı iyice.

Ekran kartları gibi SSD\HDD lerde de stok bulamayacağız artık :( Bu iş nereye gidiyor bilemiyorum çok saçma bir hal almaya başladı.
ciddi mi bu harbi ne zamana ünlü olur tahminen

Geri