emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,277
bu fiyata hatta daha da üstüne bulabileceğin başka bir ssd yok.bu fiyat bandında daha iyisi var mı veya biraz daha ekleyip alabileceğim!
bu fiyata hatta daha da üstüne bulabileceğin başka bir ssd yok.bu fiyat bandında daha iyisi var mı veya biraz daha ekleyip alabileceğim!
en iyisi bu diyosun yanibu fiyata hatta daha da üstüne bulabileceğin başka bir ssd yok.
yeahen iyisi bu diyosun yani
Yokbu fiyat bandında daha iyisi var mı veya biraz daha ekleyip alabileceğim!
ULAN ONLAR DA 2-3 K PUHBACK TO HDD BABY
bır sey daha sorucam windows ssd de kurulu ve sağlığı %48 surekli oyundan atmalar / oyundayken ekran donması / mavi ekran alıoyrum ssdle bir alakası var mıdır ?
bır sey daha sorucam windows ssd de kurulu ve sağlığı %48 surekli oyundan atmalar / oyundayken ekran donması / mavi ekran alıoyrum ssdle bir alakası var mıdır ?
yaklasık 3 yıldır kullanıyorum ama saglık kısmı %48ssd markalı bir şey mi? hd sentinel ile performansına bak
yaklasık 3 yıldır kullanıyorum ama saglık kısmı %48
maalesef format atmam gerekıyor hddye kurarım ancak oyle ama usenıyorumBahsettiğin sorunun bir kaynağı ssd olabilir başka bir ssd/hdd ile test şansın varmı
maalesef format atmam gerekıyor hddye kurarım ancak oyle ama usenıyorum
Bende sata dramli var düşünürsen özelden yazSuanda indirime giren iyi bir ssd var mı? Varsa link atabilir misiniz