Aynı SSD bende de var. Kronik sorunlu. Yapabileceğin çokta bir şey yok yenisi almak dışında. Ben öyle yaptım.böyle bir şey d olan harddisk ssd c olan onu kullanıyorum
ne aldınız onun yerine fp olarak ne öneririsinizAynı SSD bende de var. Kronik sorunlu. Yapabileceğin çokta bir şey yok yenisi almak dışında. Ben öyle yaptım.
Ben M2 istediğim için 970 EVO aldım. F/p olarak Patriot iyi diyorlar.ne aldınız onun yerine fp olarak ne öneririsiniz
1- Chunk sorunu doğrudan SSD kaynaklı diyemeyiz.ssd kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir kaç sorun var.
1)Minecraft ta yükelenmeyen chunklar
2)valorant'ta oyun başında ciddi kasmalar
3)her oyunda fps droplar
4)minecraftta bu pc ile ortalama 100 fps alıyorum. ve bunun az olduğunu düşünüyorum
sorun nedir ssd mi yoksa başka bir şey mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ssd önceden vardı pc ile almadım
mc de ya 16 ya 12 ram var 16 chunk oynuyorum zaten optifinesız açarsam1- Chunk sorunu doğrudan SSD kaynaklı diyemeyiz.
2- Kasmadan kastın drop ise SU630 kaynaklı.
3- SU630, oyunlarda drop sorununa sebep oluyor.
4- Oyuna kaç GB RAM verdin? Ve ayarların ne?
Rehberimde drop sorunlarına sebep olduğunu belirtmiştim.
Rehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...forum.donanimarsivi.com
Senden kaynaklı değil.bu error u veriyor optfine veya forge ta bu sıkıntı çıkmıyor.(sadece 1.17 için geçerli)
ne kaynaklı?Senden kaynaklı değil.
Daha kesin çözüm yok sanırım. Java'yı güncelleyin.ne kaynaklı?
tamam valorant ta ise ort 100 fps alıyorum çok düşük niye böyle ?Daha kesin çözüm yok sanırım. Java'yı güncelleyin.
Bilmiyorum.tamam valorant ta ise ort 100 fps alıyorum çok düşük niye böyle ?