Daha ucuza daha yenisi var.valla ben bu ssd yi çok seviyorum pahalıda gelmiyor
Samsung 500gb 860 Evo Sata3 2/5 Mz-76e500bw Ssd H Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 500gb 860 Evo Sata3 2/5 Mz-76e500bw Ssd H arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Garantisi daha fazla değil, aynı. Yine de almışken 2020 de üretilmiş SSD yi alırım.Çok fark var. Garantisi daha fazla. Iops değerleri çok fazla.
Garantisi daha fazla değil, aynı. Almışken 2020 de üretilmiş SSD yi alırım.
860 evonun da garantisi 5 yıl.5 yıl.
Hocam soyle düşünün bir cod mw 120gb mi 140gb mi ne ücretsiz oyunu bile oynarken 120tl veriyor yani bilmiyorum alım gücümüz inş yukselirbence o kadar da pahalı değil ya da biz pahalı olmasına alıştık
Hocam şimdi 480gb ssdler için konuşucam bana açıkçası 1gb ye 1tl vermek zor geliyor şimdi diyeceksiniz ki HDD kullan o zaman HDD Ler de çok pahalı hocam uygun ve kalite olarak yani fp olarak patriot burst öneriyorsunuz ona rağmen GB sine karşılık 80 90 kuruş veriyoruz açıkçası bana pahalı geliyor sizce de pahalı değil mi kaliteli ucuz SSD önerileriniz varsa bekliyorum patriot burst önermeyin
Bu nasıl bi düşünce tarzı bu mantığa göre warzone'a 5000 TL veriyoruz, çünkü pc olmadan oynanmıyor malum.Hocam soyle düşünün bir cod mw 120gb mi 140gb mi ne ücretsiz oyunu bile oynarken 120tl veriyor yani bilmiyorum alım gücümüz inş yukselir
Hocam alakası yok PC ye istediğin kadar oyun yükle ve oyna ama o depolamada o inikken 120gb yi çöp saymalisinBu nasıl bi düşünce tarzı bu mantığa göre warzone'a 5000 TL veriyoruz, çünkü pc olmadan oynanmıyor malum.