Ssd mi hdd mi almalıyım ?

hangi SSD iyidir bilmem ama sdd alırsan oyunlardaki açılış süresi yüklenme vs hızlı olur ama o kadar para veremem diyorsan en çok oynadığın oyunları ssdye kurup 1 veya 2 tb harddisk alabilirsiin
1 tb ssd fazla ve gereksiz mi olur diye düşünüyorum açıkçası ama hdd'de yavaş diyolarlar fazla etki eder mi ?

oyun oynuyorsan artık oyunların boyutu iyice arttı 1 tb sdd almanı öneririm ve HDD windows kurmazsan oyunların açılış ve geçişler arası yüklenmeler harici bir yavaşlama olmaz
Yani 500gb ssd alıp toplam 1 tb ssd yapmak daha mantıklı diyorsun. 1tb hdd ve 500gb ssd'ye göre doğru mu ?

reis sen bunu ana disk olarak kullanmayacaksın diye anladım ben. Hem depolama olsun hemde hızlı olsun diye söyledin sandım
O bütçeye almışken iyi alayım diyorum dostum gerekirse gb 500 olsun ama okuma yazması iyi olsun diyorum

O bütçeye almışken iyi alayım diyorum dostum gerekirse gb 500 olsun ama okuma yazması iyi olsun diyorum
anladım anakartında m2 slotu var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel yazma ve okuma hızları var işini görecektir ayrıca toshiba kalitesi

Var dostum

Evet bu olabilir aslında

Var dostum

Evet bu olabilir aslında
gayet doğru bir seçim olur eğer aklında bir soru kaldıysa şunu da alabilirsin değerler biraz daha farklı ve marka kingston

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,024
Üyeler
185,212
Son üye
acatchynick
Geri