owl.zfg
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,514
Ssd daha mantıklı o zamanAyda bir gibi bişi dostum çok sık denemez. Genelde bilgisayar oyun için açılıyo diyebiliriz.
Ssd daha mantıklı o zamanAyda bir gibi bişi dostum çok sık denemez. Genelde bilgisayar oyun için açılıyo diyebiliriz.
1 tb ssd fazla ve gereksiz mi olur diye düşünüyorum açıkçası ama hdd'de yavaş diyolarlar fazla etki eder mi ?hangi SSD iyidir bilmem ama sdd alırsan oyunlardaki açılış süresi yüklenme vs hızlı olur ama o kadar para veremem diyorsan en çok oynadığın oyunları ssdye kurup 1 veya 2 tb harddisk alabilirsiin
oyun oynuyorsan artık oyunların boyutu iyice arttı 1 tb sdd almanı öneririm ve hdd windows kurmazsan oyunların açılış ve geçişler arası yüklenmeler harici bir yavaşlama olmaz1 tb SSD fazla ve gereksiz mi olur diye düşünüyorum açıkçası ama HDD'de yavaş diyolarlar fazla etki eder mi ?
Yani 500gb ssd alıp toplam 1 tb ssd yapmak daha mantıklı diyorsun. 1tb hdd ve 500gb ssd'ye göre doğru mu ?oyun oynuyorsan artık oyunların boyutu iyice arttı 1 tb sdd almanı öneririm ve HDD windows kurmazsan oyunların açılış ve geçişler arası yüklenmeler harici bir yavaşlama olmaz
gerçekten bütçen buysa https://www.googleadservices.com/pa...jV8PnSi5_qAhVJ1BoKHWiLCTEQ9aACegQIDBBp&adurl=Oyun ve montaj yapıyorum dostum genellikle. Bütçeyi max 1k desek uygun olan nedir ?
Okuma yazması çok yavaş bence o fiyata değmez
reis sen bunu ana disk olarak kullanmayacaksın diye anladım ben. Hem depolama olsun hemde hızlı olsun diye söyledin sandımOkuma yazması çok yavaş bence o fiyata değmez
O bütçeye almışken iyi alayım diyorum dostum gerekirse gb 500 olsun ama okuma yazması iyi olsun diyorumreis sen bunu ana disk olarak kullanmayacaksın diye anladım ben. Hem depolama olsun hemde hızlı olsun diye söyledin sandım
anladım anakartında m2 slotu var mı?O bütçeye almışken iyi alayım diyorum dostum gerekirse gb 500 olsun ama okuma yazması iyi olsun diyorum
Var dostumanladım anakartında m2 slotu var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bu olabilir aslındaanladım anakartında m2 slotu var mı?
gayet doğru bir seçim olur eğer aklında bir soru kaldıysa şunu da alabilirsin değerler biraz daha farklı ve marka kingstonVar dostum
Evet bu olabilir aslında