SSD Mİ HDD Mİ OLMALI

Reaksiyon skoru
4
Bir sistem almayı düşünüyorum, sistemde hdd var eğer 120gb ssd alırsam oyunları hızlı açılıp hızlı yüklenmesi vewindowsun hızlı çalışması için ne yapmalıyım
yani windows u sadece ssd ye kursak olur mu yoksa başka bir şey mi yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim :):unsure:
HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Son düzenleme:
Bir sistem almayı düşünüyorum, sistemde HDD var eğer 120gb ssd alırsam oyunları hızlı açılıp hızlı yüklenmesi vewindowsun hızlı çalışması için ne yapmalıyım
yani windows u sadece ssd ye kursak olur mu yoksa başka bir şey mi yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim :):unsure:
windows ssd ye kur tabii ki

Bir sistem almayı düşünüyorum, sistemde HDD var eğer 120gb ssd alırsam oyunları hızlı açılıp hızlı yüklenmesi vewindowsun hızlı çalışması için ne yapmalıyım
windows ve oyunları ssd ye kurmalısın belgeler veya çok oynamadığın oyunları hdd ye kurarsın

SSD'ye kurduktan sonra ekstra bir şey yapmana gerek yok.
Post automatically merged:

peki oyun yüklediğim anda HDD ye mi yükler yoksa ssd ye mi
Onu yükleme esnasında sen seçersin zaten.

SSD'ye Windows dışında bir şey kurmazsın, HDD'yi kullanırsın.

Windowsu ssd'ye kurduğunda sistem daha hızlı açılır

ssd tabii ama oyunları hdd kurulabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri