Komando41.
80+ Silver
Samsung 970 evo ssd aldım nası takablirim anakart msıb365m anakart
Anakart kutusundan çıkan sata kablosu ile sata 3 kısmına bağlayacaksın, diğer ucunu da ssd ye takacaksın, sonra PSU dan gelen sata güç kablosunu SSD ye takıp, SSD yi kasaya monte edeceksin. Bitti.m.2 değil kablosu falan var ankarta bir kısım var oraya bağlıcam galiba
SSD Samsung 970 Evo yalnız.yanlış yazmış zaten aldığı SSD 870 evo sata.
Görmemişim kusura bakamyanlış yazmış zaten aldığı SSD 870 evo sata.
Anakart kutusundan çıkan sata kablosu ile sata 3 kısmına bağlayacaksın, diğer ucunu da ssd ye takacaksın, sonra PSU dan gelen sata güç kablosunu SSD ye takıp, SSD yi kasaya monte edeceksin. Bitti.m.2 değil kablosu falan var ankarta bir kısım var oraya bağlıcam galiba
Hayır değil. bu arkadaş daha geçen 870 evo aldım demişti. kendi de dedi yanlış yazmışım diye.SSD Samsung 970 Evo yalnız.
evet dalgınlıkla yanlış yazmışımHayır değil. bu arkadaş daha geçen 870 evo aldım demişti. kendi de dedi yanlış yazmışım diye.
Hayır değil. bu arkadaş daha geçen 870 evo aldım demişti. kendi de dedi yanlış yazmışım diye.
Anladım, o zaman direk kasaya monteleyip kabloları takmak kalıyor.evet dalgınlıkla yanlış yazmışım
akşam yapmaya çalışcam sakarım umarım bişeyi kırmamAnladım, o zaman direk kasaya monteleyip kabloları takmak kalıyor.