Ssd nasıl sıfırlanır

yagmaci7

80+
Reaksiyon skoru
57
Yeni pc tıpladım eski pc imde takılı olan windows kurulu ssd yi yebiye takıcam ssdyi nasıl windowsla beraber sıfırlarım

Yeni pc tıpladım eski pc imde takılı olan windows kurulu ssd yi yebiye takıcam ssdyi nasıl windowsla beraber sıfırlarım
FORMAT atarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada biçimlendir direkt

Direkt ssd klonlaması yapabilirsin. Mevcut ssd içindeki her şeyi yeni aldığın ssd'ye klonlarsın bu kadar.

Nasıl yapıcam çok bilmiyorum
Anakartın da ikinci ssd slotu varsa, oraya takıp, sonra programla transfer edebilirsin. Ya da temiz kurulum. Windows media creation ile usb ye windows kurulum dosyaları indireceksin, onun için bir videoya baksan iyi olur.

Evet, SSD'yi tak, arama yerinden disk yöneticisine gir, ssd yi seç sağ tıkla biçimlendir yap, otamatik olarak sıfırlanır.

Disk yönetiminden bicimlendirme yapabilursin
Ya da daha basit

Zaten yeni pc almışsın Windows kurma ekranında direk bicimlendir zaten c d olarak 2 disk görünecek hepsini bicimlendirip c yeni ssd ile tekrardan Windows kurarak bitir

Sanırım yenisinde çoktan windows var, belki hazır sistemdir.

Windows > disk yöneticisi > SSD'ye sağ tıklayıp biçimlendir dersen olur. Şebnem Ferah, sırrı süreyya gönderisini beğendi haberin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,916
Üyeler
183,186
Son üye
Morçiçek
Geri