FORMAT atarakYeni pc tıpladım eski pc imde takılı olan windows kurulu ssd yi yebiye takıcam ssdyi nasıl windowsla beraber sıfırlarım
yada biçimlendir direktYeni pc tıpladım eski pc imde takılı olan windows kurulu ssd yi yebiye takıcam ssdyi nasıl windowsla beraber sıfırlarım
Direkt ssd klonlaması yapabilirsin. Mevcut ssd içindeki her şeyi yeni aldığın ssd'ye klonlarsın bu kadar.Yeni pc tıpladım eski pc imde takılı olan windows kurulu ssd yi yebiye takıcam ssdyi nasıl windowsla beraber sıfırlarım
Anakartın da ikinci ssd slotu varsa, oraya takıp, sonra programla transfer edebilirsin. Ya da temiz kurulum. Windows media creation ile usb ye windows kurulum dosyaları indireceksin, onun için bir videoya baksan iyi olur.Nasıl yapıcam çok bilmiyorum
Eski ssd içindeki her şey sıfırlanıp yeni aldığın ssd'ye aktarılmış olur.Direkt ssd klonlaması yapabilirsin. Mevcut ssd içindeki her şeyi yeni aldığın ssd'ye klonlarsın bu kadar.
Ssd nin üzerine sag tik bicimlendir yap öyle sıfırlanıyordu herhaldeYeni pc tıpladım eski pc imde takılı olan windows kurulu ssd yi yebiye takıcam ssdyi nasıl windowsla beraber sıfırlarım