Neler Yeni

Yardım ssd olan pc yavaş açılıyor

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Mert Aydınlı
merhaba kioxia 480 gb sata ssd olan pc var bende 6500 xt ekran kartı a320 mk anakart var şuan 20 saniyede falan açılıyor ama daha dün formatladım gereksiz şeyler falan kapalı sadece steam opera ve left 4 dead 2 var pcde başka bir şey yok formatlamadan önce genelikle 24 saniyede falan açılırdı nadiren 3 dakikada açılırdı yani 1 ayda falan belki oluyor o 3 dakika olayı neyse ben bu ssdyi garantiye gönderiyimmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba kioxia 480 gb sata ssd olan pc var bende 6500 xt ekran kartı a320 mk anakart var şuan 20 saniyede falan açılıyor ama daha dün formatladım gereksiz şeyler falan kapalı sadece steam opera ve left 4 dead 2 var pcde başka bir şey yok formatlamadan önce genelikle 24 saniyede falan açılırdı nadiren 3 dakikada açılırdı yani 1 ayda falan belki oluyor o 3 dakika olayı neyse ben bu ssdyi garantiye gönderiyimmi
normalmi bu değerler bazen de yanıt vermiyor falan diyobiliyor pc

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Gökhan Kemal Yıldırım

Brom 3 dakikada açılmalardan önce pcye uygulama falan kurdun mu? Bazen yeni yüklenmiş uygulamaların yükleme tamamlanması için yeniden başlatma istiyor. Pc açılırken işlem yapıyo diye biliyorum gecikmeleri ondan olabilir.

Bide açılma süresi pcden pcye değişir.
Mesela benim pc yaklaşık 25 saniyede açılıyo nedeni açılış yazıları falan.
Gücü düşük laptop bile 13 saniyede açılırken benimki 25 saniyede açılıyo kafana takma yane

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Brom 3 dakikada açılmalardan önce pcye uygulama falan kurdun mu? Bazen yeni yüklenmiş uygulamaların yükleme tamamlanması için yeniden başlatma istiyor. Pc açılırken işlem yapıyo diye biliyorum gecikmeleri ondan olabilir.
durduk yere yapabiliyor hocam keyfi öyle istiyor geçen direksiyon sattım adam denicek pcyi açıyom siyah ekran oluyor ama fare çalışıyor sade siyah ekran öyle diyim yani sonra güç düğmesinden açıp kapatım anca kendine geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Gökhan Kemal Yıldırım
durduk yere yapabiliyor hocam keyfi öyle istiyor geçen direksiyon sattım adam denicek pcyi açıyom siyah ekran oluyor ama fare çalışıyor sade siyah ekran öyle diyim yani sonra güç düğmesinden açıp kapatım anca kendine geldi
Başlangıçta çalışan uygulamalardan kaynaklanıyo olabilir. Youtube da videoları var "pc hızlı geç açılma" yaz ordaki videodaki ayarları yap düzelir.

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlangıçta çalışan uygulamalardan kaynaklanıyo olabilir. Youtube da videoları var "pc hızlı geç açılma" yaz ordaki videodaki ayarları yap düzelir.
hadi o tamamda yanıt vermeme falan yada siyah ekranda kalmalar falan bunlar neyden kaynaklanır

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Mert Aydınlı
Garantiden gelince durumu aktarırmısın brom?
Aktaririm tabii ki cuma günü aradım 3 gün sonra dediler pazartesi aradım hafta sonu girdi dediler bugün aradım daha anca falan dediler yarın ara dediler

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Mert Aydınlı
Ssd yi değişim yaptılar ama windows yok ben hazır sistem aldım 100 lira windows parası ödemiştir kağıtta yazdım değişim olursa windows kuran diye ama kurmamislar sence kurmaları lazımdı

Egerki memnun değilsen sende gönderebilirsin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,200
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom