SSD önerisi

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,227
Beyler bir SSD önerin ya 480 gb olursa iyi olur aklımda Kingston ssdnow var iyi mıdir?

Bütçe?
Post automatically merged:

Ve m2 mi sata mı alacaksınız

Sata için bunu öneririm

M2 için de bunu

Son düzenleme:
SSDNow'dan ziyade Samsung 860 EVO veya HyperX Fury modellerine bakmanı tavsiye ederim. Kaliteli bileşenler sunarlar.

Beyler bir SSD önerin ya 480 gb olursa iyi olur aklımda Kingston ssdnow var iyi mıdir?
Kingston marka olarak iyidir. Benim tavsiyem herkese aynısını tavsiye ediyorum Samsund evo 860. A Data dan bu SSD ye geçtim PC yi uçuruyor resmen.

Bütçe?

Ve m2 mi sata mı alacaksınız

Sata için bunu öneririm

M2 için de bunu
Valla bütçe 500 max alacağım sistemden depolama yı çıkartıp ayrı almayı düşünüyorum çünkü sistemdeki SSD kötü curical SSD ısınıyor diyorlar

Samsunga a para yok ise her zaman Kingston.

2 aydır Adata ve 1 senedir Samsung Evo 960 Kullanıyorum sıkıntıyla karşılaşmadım

Crucial ısınıyor diye ilk defa duydum kendim kullanıyorum gayet memnunum sata SSD lerde en çok rağbet görüp fiyatını hakkıyla veren Samsung var eğer bütçenize uygunsa mutlaka bu markayı almanızı tavsiye ederim

Crucial ısınıyor diye ilk defa duydum kendim kullanıyorum gayet memnunum sata SSD lerde en çok rağbet görüp fiyatını hakkıyla veren Samsung var eğer bütçenize uygunsa mutlaka bu markayı almanızı tavsiye ederim
Valla teknopat forumda falan öyle yazıyordu

Geri