4 günde 1 tb dosya yazabilmek büyük başarı naptın saat başı arşivinimi değiştirdinssd marka model : hs-ssd-c100/120 hikvision
başlık açıklayıcı sizce bi sorun olur mu neden az sürede azaldı sorun yaratır mı
nasadakı ınternere sahip4 günde 1 tb dosya yazabilmek büyük başarı naptın saat başı arşivinimi değiştirdin
ben anca ayda 2 tb zor yazıyorum bunun internetle alakası yok 200 mbps kullanıyorum 1-1.5 saatte gtayı baştan sonra indirebiliyorumnasadakı ınternere sahip
Ssdler zaten 100 olarak gelmiyor diye biliyorumssd marka model : hs-ssd-c100/120 hikvision
başlık açıklayıcı sizce bi sorun olur mu neden az sürede azaldı sorun yaratır mı
Hayır 100 geliyor tabii ki. 99 a kadar hızlı düşer( 3 günde nasıl düştü bilmiyorum) Sonra yavaş düşmeye başlar. Benimki de öyleSsdler zaten 100 olarak gelmiyor diye biliyorum
Sürekli olarak dosya yükleyip silindiğinde meydama gelen bir durum, benzer şekilde sıfır ssdyi rar dosyaları açıp aktarmak için kullandım haliyle kısa sürede hem yüksek veri aktarımı hemde ısınma olunca sağlık aynı şekilde %99a düştü 1 günde yaklaşık 30tb dosya aktardım, yine iyi dayanmış. Hikvision C100 serisinde asla sorun yaşamazsın kullanmaya devam et.ssd marka model : hs-ssd-c100/120 hikvision
Hocam c100 kronik sorunlu model. Bende de E100 var o bi tık daha iyi ama o da kronik sorunlu. Mümkünse iade edin ve Hikvision ssd almayınssd marka model : hs-ssd-c100/120 hikvision