Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Kronik sorunlu bir SSD zaten.Laptopumu alalaı daha 5 ay oldu ve crystaldiskinfo sonuçlarına göre SSD sağlığı %84 hızlı mı düşüyor yoksa normal mi?
donanimarsivi.com
Bir çözümü falan var mıdır garantiye versem değiştirirler mi? Ya da ben ssd alsam takabilir miyim?Kronik sorunlu bir SSD zaten.
Rehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...donanimarsivi.com
Performansım aynı aldığımdan beri ama Steam'de disk yazma hatası alıyorum son günlerde.SMART verilerinden bir şeye ulaşılamıyor. TBW değerine göre sağlık ölçülüyor olabilir. Eğer durum buysa problem yok ancak kendi uygulaması varsa oradan doğrulamak gerek. Ölü veya hatalı sektör yok en azından. Performansta herhangi bir düşüş var mı?
Sistem bilgisinden baktığımda SSD KINGSTON SA400S37480G gözüküyor anlamadım neden farklılar?SMART verilerinden bir şeye ulaşılamıyor. TBW değerine göre sağlık ölçülüyor olabilir. Eğer durum buysa problem yok ancak kendi uygulaması varsa oradan doğrulamak gerek. Ölü veya hatalı sektör yok en azından. Performansta herhangi bir düşüş var mı?
Anladım. Farklı bir nedeni olabilir, özellikle güvenlik tarafında bazı antivirüslerin saçma kararları buna neden olabiliyor. Antivirüs kullanıyor musun?Performansım aynı aldığımdan beri ama Steam'de disk yazma hatası alıyorum son günlerde.
Nasıl yani?Sistem bilgisinden baktığımda SSD KINGSTON SA400S37480G gözüküyor, anlamadım. Neden farklılar?
Fotoğraf attım. Neden olduğunu ben de anlamadım laptopun kendi uygulamasında da (Fanların hızını ayarladığım uygulama) Kıngston gösteriyor?Nasıl yani?
Windows defender dışında kullanmıyorum.Antivirüs kullanıyor musun?
Disk okuma yazma vesayre sorun aliyorsan garantiye gönder almıyorsan gittiği yere kadar kullan ssd ömrü bitince yenisini alirsin.Laptopumu alalaı daha 5 ay oldu ve crystaldiskinfo sonuçlarına göre SSD sağlığı %84 hızlı mı düşüyor yoksa normal mi?
Aldığımdan beri değiştirmedim. Aygıt yöneticisinde de Kingston gözüküyor.Şaşırtıcı, sonradan mı değiştirdin? Aygıt yöneticisinde ne diye gözüküyor?
Aıda64 uygulamasında da Toshıba gösteriyor neden olabilir ki bu?Şaşırtıcı, sonradan mı değiştirdin? Aygıt yöneticisinde ne diye gözüküyor?
Bunlar da okuma yazma hızları ben pek anlamam sorun var mı?Disk okuma yazma vesayre sorun aliyorsan garantiye gönder almıyorsan gittiği yere kadar kullan ssd ömrü bitince yenisini alirsin.
Garantiye verin. Ne yaparlar bilmiyorum.Bir çözümü falan var mıdır garantiye versem değiştirirler mi? Ya da ben ssd alsam takabilir miyim?