Neler Yeni

SSD Sağlığı ve Çalışma Saati

kaangms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Kaan Gümüş
1651051799407.png

Merhabalar Fotoğrafta görünen M2 SSd kullanıyorum ancak Arkadaşlar bu ssd nin güzel olmadığını söylediler.
24.01.2021 tarihinde incehesaptan aldım arada çok nadirde olsa pubg de takılma oluyor. SSD kaynaklımı yoksa Ekran kartı kaynaklımı çözemedim.
Ekran Kartı:İNNo 2060 Super 8GB

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Gerçekten güzel bir model değil ancak kullanabildiğiniz kadar kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
Takılma, donma oluyorsa bu durum SSD olma olasılığı yüksektir. James Donkey iyi değildir, keşke almışken Samsung alıp kurtulsaydiniz yada muadil iyi bir marka.

kaangms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Kaan Gümüş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takılma, donma oluyorsa bu durum SSD olma olasılığı yüksektir. James Donkey iyi değildir, keşke almışken Samsung alıp kurtulsaydiniz yada muadil iyi bir marka.
Okuma yazma oranlarında bir problem yok ayrıca 8gb ram takılı bilgisayara o yüzdende donma olabilir diye düşünüyorum.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Okuma yazma oranlarında bir problem yok ayrıca 8gb ram takılı bilgisayara o yüzdende donma olabilir diye düşünüyorum.
8 Gb ramden'de kaynaklanma ihtimali yüksek. Günümüz için çok yetersiz. Zaten sistem ve chrome vs 4 gb'dan fazla kullanıyor bazen.

Mhaggir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Özkan
benim yan pc' JD 120'lik var 2 senedir filan kullanıyorum bir sıkıntısı olmadı fakat genel geri dönüşlerde JD ssd'ler kalite bakımından bi tık altta yinede ramleri 16 yaparsanız çok bir problem olmaz diye düşünüyorum...

Top Bottom