SSD Sağlık Testi Sonuçları

7171132

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
470
unknown.png

6 Ay 14 Gündür kullandığım SSD'nin sağlık testi. CrystalDiskMark 8 diye bir program ile yaptım. İsterseniz başka programlarla da yapabilirim. Sağlıklımı şu an ?

Hangi SSD? Yazma hızı düşük.

Patriot Burst ise normal. Farklı bir SSD ise de modeli nedir? Yazma hızı düşük gibi.

Yazma hızı düşük gibi. SSD modeli nedir?
GeIL 256 GB Okuma 550 MB Yazma 490 MB.
Post automatically merged:

Patriot Burst ise normal. Farklı bir SSD ise de modeli nedir? Yazma hızı düşük gibi.

Hangi SSD? Yazma hızı düşük.

Arka planda sadece Crystal DiskMark yazılımı açık kalacak şekilde testi tekrarlar mısınız?

Yazma hızı çok düşmüş, linkini atar mısınız modelinin? Belki SSD listeme eklerim.

Alıntıyı görüntüle

6 Ay 14 Gündür kullandığım SSD'nin sağlık testi. CrystalDiskMark 8 diye bir program ile yaptım. İsterseniz başka programlarla da yapabilirim. Sağlıklımı şu an ?
CrystalDiskMark ile ssd hız testi yapmışsınız sağlık testi için CrystalDiskİnfo kullanmalısınız.
Bu arada yazma hızı düşük.

Arka planda sadece Crystal DiskMark yazılımı açık kalacak şekilde testi tekrarlar mısınız?
Arka planda sadece hız testi uygulaması vardı. SS'i sonra aldım o yüzden Google Chrome açık.

unknown.png

Yazma değerinde 100MB kayıp var bu biraz ciddi bir durum gibi eğer yeniyse.
Dediğim gibi 6 ay 14 gün olmuş. 11 Eylül 2020 tarihinden itibaren. Bunun 4 ayında aktif kullanıldı. Günde 8 saat civarı. Diğer 2 ayında 3 saat civarı kullanıldı.

Arka planda sadece hız testi uygulaması vardı. SS'i sonra aldım o yüzden Google Chrome açık.

Alıntıyı görüntüle

Dediğim gibi 6 ay 14 gün olmuş. 11 Eylül 2020 tarihinden itibaren. Bunun 4 ayında aktif kullanıldı. Günde 8 saat civarı. Diğer 2 ayında 3 saat civarı kullanıldı.

Son test değerleri biraz daha iyi, yani çok ciddi bir durum değil öyleyse.

Geri