pci yuvasını eğer ekran kartı kapatıyorsa yapıcak bir şey yokkanka bende sen gibi alacaktım sonra birşeyt öğrendim sende öyle yap daha iyi olur sata çok yavaş kalıyor
bunu al birde pcı dönüştürücü alırsan daha güzel olur sata alacağınaKingston NV2 SNV2S/1000G 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston NV2 SNV2S/1000G 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle
Sistemim görselde görüldüğü gibidir. Depolama kısmında sıkıntı yaşıyorum. Sata sdd önerileri bekliyorum. 1 TB olması tercihimdir. Max bütçe 1300 TL dır.
hiç bir anakartta kapatmaz özellikle oraya koyuyorlar zatenpci yuvasını eğer ekran kartı kapatıyorsa yapıcak bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca aralarında fark var ama öyle aman aman bi fark yok m2 ile zaten 500gb var önemlileri oraya atar
256 gb kullanıyor kanka ama yerlerini değiştirebilir daha iyi olur ben öyle yaptım oyunlarda farkı görebiliyorsunpci yuvasını eğer ekran kartı kapatıyorsa yapıcak bir şey yok
ayrıca aralarında fark var ama öyle aman aman bi fark yok m2 ile zaten 500gb var önemlileri oraya atar
Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
aynı resmin ekran kartının fanlarının altını atar mısın?Resim atayım hemenAlıntıyı görüntüle
benim ekran kartım kapatıyorhiç bir anakartta kapatmaz özellikle oraya koyuyorlar zaten
256 gb kullanıyor kanka ama yerlerini değiştirebilir daha iyi olur ben öyle yaptım oyunlarda farkı görebiliyorsun
pci yuvasını eğer ekran kartı kapatıyorsa yapıcak bir şey yok
Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hiç bir anakartta kapatmaz özellikle oraya koyuyorlar zaten
256 gb kullanıyor kanka ama yerlerini değiştirebilir daha iyi olur ben öyle yaptım oyunlarda farkı görebiliyorsun
.aynı resmin ekran kartının fanlarının altını atar mısın?
birde alıntılayarak yaparsan bildirim gelir daha güzel olur
Reis ben hiç onlarla ugrasmiyayim oyun oynamıyorum yazılım ile ilgileniyorum yazılım ve windows fln zaten m2 ssd de sen bana benim sistemle uygun 1tb sata ssd önersenFACE yazısının solundaki kısım pcı 3.0 kısmı sende şuan 256 gb var ya onu dönüştürücü ile oraya takıp attığımı da ana yere takarsan daha verimli kullanırsın
Yok ilerde satacağım zaten aralarında devasa fark yok incelemelerine baktım 3-5sn var. Hadi olsun 10-15 sn bana koymaz. Çok nadir oyun oynayan bir insanımkanka aynı para ilerde bile kullanırsın
reis sen bana bu pcı dönüştürücü link atarmısın bakayımkanka aynı para ilerde bile kullanırsın
pcı x16 slotunda ekran kartı var bende 2 tane x1 2.0 slotu var ve bunlar max 0.5 yani 500 mb hız veriyor. Mantıksız değil mi almamkanka aynı para ilerde bile kullanırsın
Bana bir geri dönüş yaparsan sevinirimkanka aynı para ilerde bile kullanırsın