Neler Yeni

Öneri Ssd Tavsiyesi öneri?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Merhabalar bilgisayarımda 2 adet sata ssd mevcut. İkiside samsung marka. 4-5 senedir ne bir yavaşlama ne bir sorun yaşadım memnunum yani. O yüzden yine samsung alacağım fiyatı önemli değil. Sizce 990 pro almalımıyım 1TB düşünüyorum

Shourd

80+ Gold
Merhabalar bilgisayarımda 2 adet sata ssd mevcut. İkiside samsung marka. 4-5 senedir ne bir yavaşlama ne bir sorun yaşadım memnunum yani. O yüzden yine samsung alacağım fiyatı önemli değil. Sizce 990 pro almalımıyım 1TB düşünüyorum
alabilirsin samsung istiyorsan güzel ssd birde onun soğutuculu modeli vardı eğer anakartında soğutucu blok yoksa

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alabilirsin samsung istiyorsan güzel ssd birde onun soğutuculu modeli vardı eğer anakartında soğutucu blok yoksa
Anakartım gigabyte a520m k v2 var mı bilmiyorum. Ama soğutuculu olanları normaline göre baya pahalı soğutuculu almaya gerek var mı sizce? Neden ısınsın ki

Shourd

80+ Gold
Anakartım gigabyte a520m k v2 var mı bilmiyorum. Ama soğutuculu olanları normaline göre baya pahalı soğutuculu almaya gerek var mı sizce? Neden ısınsın ki
yani baktımda arada 500tl kadar fln fark var orası sizin seçiminiz alabilirsin

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
yani baktımda arada 500tl kadar fln fark var orası sizin seçiminiz alabilirsin
Ben daha fazla sanıyordum ozaman soğutuculu alırım almışken. Anakartımın soğutması olup olmadığını nasıl anlayabilirim

Shourd

80+ Gold
Ben daha fazla sanıyordum ozaman soğutuculu alırım almışken. Anakartımın soğutması olup olmadığını nasıl anlayabilirim
soğutucu blok gibi bişi olurda sen ekstra almadıysan giriş seviye anakartta öyle bişi olucağını sanmam

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan

Shourd

80+ Gold

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Hocam Gen 4 ssd almayi planliyorsunuz ki 6000mb i geçen her ssd özellikle samsungun ssdleri cidden ısınıyor
++
Hocam Anakartiniz gen 4 desteklemiyor 970 Evo plus alin samsung alacaksaniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

6900mb i alamayacaksiniz o anakartla

Bu anakartla en fazla 4000Mb alabilirsiniz bir ssd den

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Hocam Gen 4 ssd almayi planliyorsunuz ki 6000mb i geçen her ssd özellikle samsungun ssdleri cidden ısınıyor
++
Hocam Anakartiniz gen 4 desteklemiyor 970 Evo plus alin samsung alacaksaniz

6900mb i alamayacaksiniz o anakartla

Bu anakartla en fazla 4000Mb alabilirsiniz bir ssd den
Bunu biliyorum ilerde anakart vb değişebilme ihtimalime karşı alacağım sıkıntı olmaz. Sürekli ağır oyun oynayan birisi değilim lol oynuyorum genelde arada hikayeli oyun bitiriyorum nadiren soğutmalı almam şart mı?

5k

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
Bunu biliyorum ilerde anakart vb değişebilme ihtimalime karşı alacağım sıkıntı olmaz. Sürekli ağır oyun oynayan birisi değilim lol oynuyorum genelde arada hikayeli oyun bitiriyorum nadiren soğutmalı almam şart mı?

5k
o bütçede 2 tb m2 ssd bulabilirsin.

Top Bottom