Einstein
80+ Platinum
Dahası
bios güncellemesi yapıp deneyin.buyrun hocam
bios güncellemesi yapıp deneyin.buyrun hocam
hocam bios son sürüm güncel versiyon sabahtan beri uğraşıyorum bir kaç arkadaş m2 slotunun bios tan hızını yükseltin x4 yapın dediler benim biosta sadece m2 link mode var oda gen 1-2-3 seçenekleri var gen3 e çektim sonuç yinede değişmedi yarın başka bir sistemde bulabilirsem biosunda m2 slot hızı x4 yapıp tekrar teste tabi tutucam sonuç değişmez ise teknik servise göndericem yok değişir ise bu sefer anakartta bir sorun varmış gibi gözükecek bu sefer anakartı servise göndericembios güncellemesi yapıp deneyin.
bios ayarlarını sıfırlayıp deneyin.hocam bios son sürüm güncel versiyon sabahtan beri uğraşıyorum bir kaç arkadaş m2 slotunun bios tan hızını yükseltin x4 yapın dediler benim biosta sadece m2 link mode var oda gen 1-2-3 seçenekleri var gen3 e çektim sonuç yinede değişmedi yarın başka bir sistemde bulabilirsem biosunda m2 slot hızı x4 yapıp tekrar teste tabi tutucam sonuç değişmez ise teknik servise göndericem yok değişir ise bu sefer anakartta bir sorun varmış gibi gözükecek bu sefer anakartı servise göndericem
buyrun hocam sonuçlar bubios ayarlarını sıfırlayıp deneyin.
garip bilemedim. ssdnin firmware güncellemesi varsa yapmayı deneyin.buyrun hocam sonuçlar bu
yok hocam yaklaşık 20 saattir çözemedikgarip bilemedim. ssdnin firmware güncellemesi varsa yapmayı deneyin.
Gene yanlış. Ordaki 32gb ı da 1gb yap tekrar ssbuyrun hocam
hocam bütün varyantları denedim yok ümidi kestim bugün servise yollucamGene yanlış. Ordaki 32gb ı da 1gb yap tekrar ss