hızlı yüklensin hızlı açılsın vs. diyorsan ssd alProgram yüklerken, oyun yüklerken, kullanırken nasıl bir tercih yapılmalı işlevleri nedir ?
İkisi de var hocam 1T harddiskim de var d.a 2 de gelecek olan SSD de varhızlı yüklensin hızlı açılsın vs. diyorsan SSD al
Teşekkürler ama benim sorum şu bazı sdd ler fazla yük altında yavaşlıyor PC kasılıyor gibi şeyler yazıldı. Dikkat edersen kullanım amaçlarını soruyorum. Mesela çizimci ler HDD kullanır çünkü .... GibiSabit diskler (HDD) verilerini dönen diskler üzerinde depolar; SSD'lerin ise hareketli parçaları yoktur. SSD'ler daha pahalı USB bellek gibidir. SSD ve HDD aynı işlevi görürler; sisteminizi yükleyip, kişisel dosyalarınızı ve uygulamalarınızı depolarlar.
Google'dan kopyaladım, benim yerime sende yapabilirsin.
Windows 8 ve sonrası için mutlaka SSD takılması gerekiyor yoksa %100 disk kullanımı hatası alıyorsunuz ve bunun yazılımsal çözümü yok.Program yüklerken, oyun yüklerken, kullanırken nasıl bir tercih yapılmalı işlevleri nedir ?
Yani mesela oyun HDD de kayıtlı olsa da ya da çizim programı kayıt yeri orası olsa da çalıştırma sdd üzerinden mi gerçekleşiyorWindows 8 ve sonrası için mutlaka SSD takılması gerekiyor yoksa %100 disk kullanımı hatası alıyorsunuz ve bunun yazılımsal çözümü yok.
SSD'e hızlı çalışması gereken programlar ve sistemi yükleyin.
HDD'e hız gerekmeyen programlar, film, müzik, belge ve oyunları yükleyin.
Günlük kullanıcı SATA SSDTeşekkürler ama benim sorum şu bazı sdd ler fazla yük altında yavaşlıyor PC kasılıyor gibi şeyler yazıldı. Dikkat edersen kullanım amaçlarını soruyorum. Mesela çizimci ler HDD kullanır çünkü .... Gibi
Teşekkürler ama benim sorum şu bazı sdd ler fazla yük altında yavaşlıyor PC kasılıyor gibi şeyler yazıldı. Dikkat edersen kullanım amaçlarını soruyorum. Mesela çizimci ler HDD kullanır çünkü .... Gibi
TeşekkürlerGünlük kullanıcı SATA SSD
Grafiker ve İçerik üreticiler M2 SSD
Denerim.Ne işe yarar sorusuna cevap verdim. Düzenli bir konu açmak zor değil deneyin
Yani mesela oyun HDD de kayıtlı olsa da ya da çizim programı kayıt yeri orası olsa da çalıştırma sdd üzerinden mi gerçekleşiyor