Ssd alıcam ya. Yavaşlık çekememİleride HDD ekleyebileceksen ilk başta 240GB SSD al.
Ancak ileride hiç bir şey ekleyemem dersen 240GB SSD yetersiz geleceği için 1TB HDD al. SSD'li sistemlere göre oldukça yavaş olacağını ve Windows 10 kurduğunda %100 disk sorunları olabileceğini de göze almalısın tabi.
Ancak günümüz oyunları 100 GB gibi devasa bir depolama alanı kaplamaya başladı. Eğer ileride HDD ekleyemem diyorsan 240 GB SSD'ye çok az oyun yükleyebilirsin.Ssd alıcam ya. Yavaşlık çekemem
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1-2 oyun sığarsa yeter. Ssd yaAncak günümüz oyunları 100 GB gibi devasa bir depolama alanı kaplamaya başladı. Eğer ileride HDD ekleyemem diyorsan 240 GB SSD'ye çok az oyun yükleyebilirsin.
dostum eğerki en az 480 gb alamazsan kesinlikle hdd almalısın ama eğerki 2 yada 3 ay sonra ekleye bilirim diyorsan ssd almalısın yoksa günümüz oyunları direk en az 60 gb dan başlıyor daha içine windows faln kurucaksın 1 2 oyun daha eklediğinde tıkanır keşke hdd alsaydım dersin1 tb hdd mi yoksa 240 ssd mi? Ssd yi 480 yapacak yada 1 tbnin yanına 256 ssd atacak param yok
Karar senin1-2 oyun sığarsa yeter. Ssd ya
Win 10 kuruduğunda ne gibi disk sorunları oluyor acaba aydınlatır mısınız beni?İleride HDD ekleyebileceksen ilk başta 240GB SSD al.
Ancak ileride hiç bir şey ekleyemem dersen 240GB SSD yetersiz geleceği için 1TB HDD al. SSD'li sistemlere göre oldukça yavaş olacağını ve Windows 10 kurduğunda %100 disk sorunları olabileceğini de göze almalısın tabi.
Hdd alınca yükleme ekranları 1000 yıl sürüyor ama. Alıcam hddyi ama korkuyorumdostum eğerki en az 480 gb alamazsan kesinlikle hdd almalısın ama eğerki 2 yada 3 ay sonra ekleye bilirim diyorsan ssd almalısın yoksa günümüz oyunları direk en az 60 gb dan başlıyor daha içine windows faln kurucaksın 1 2 oyun daha eklediğinde tıkanır keşke hdd alsaydım dersin
Bilgisayarda anlık ağırlaşmalar oluyor. Şu an da yaşadığım bir sorun kendisi. Hatta Windows 7 de yaşamıyordum ancak Windows 8.1'e geçince bilgisayar ara sıra ağırlaşıyor, tabiri caizse donuyor. Bu da "Görev Yöneticisi" kısmından tespit edilebiliyor. Bilgisayar ağırlaştığı vakit görev yöneticisndeki Disk bölümü %100 olarak gözüküyor.Win 10 kuruduğunda ne gibi disk sorunları oluyor acaba aydınlatır mısınız beni?
Aydınlattığın için teşekkür ederim sağol.Bilgisayarda anlık ağırlaşmalar oluyor. Şu an da yaşadığım bir sorun kendisi. Hatta Windows 7 de yaşamıyordum ancak Windows 8.1'e geçince bilgisayar ara sıra ağırlaşıyor, tabiri caizse donuyor. Bu da "Görev Yöneticisi" kısmından tespit edilebiliyor. Bilgisayar ağırlaştığı vakit görev yöneticisndeki Disk bölümü %100 olarak gözüküyor.
dostum haklısın fakat hdd nin içine 20 tane oyun yükleyip en fazla 10 15 dk beklemek var bide 240 gb ssd de 1 yada 2 tane oyun yükleyip tıkanmak var ben yıllarca hdd kullandım tmm haklısın yükleme süreleri çok uzun hatta rust da 30 dk da giriyor ama ben hdd nin içine 30 tane oyun yükleyip istediğim zaman hemen oynayabiliyorum senin istediğin bir oyun oldugunda yüklü olan 1 oyunu silmek zorunda kalırsınHdd alınca yükleme ekranları 1000 yıl sürüyor ama. Alıcam hddyi ama korkuyorum
Hdd alıcaz yapcak bişey yok.dostum haklısın fakat hdd nin içine 20 tane oyun yükleyip en fazla 10 15 dk beklemek var bide 240 gb ssd de 1 yada 2 tane oyun yükleyip tıkanmak var ben yıllarca hdd kullandım tmm haklısın yükleme süreleri çok uzun hatta rust da 30 dk da giriyor ama ben hdd nin içine 30 tane oyun yükleyip istediğim zaman hemen oynayabiliyorum senin istediğin bir oyun oldugunda yüklü olan 1 oyunu silmek zorunda kalırsın