Ssd yerine hdd almak mantiklimi

erenwfurkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
145
500 GB SSD var yukseltmek istiyorum ama 1 TB olanlar pahalı 1 TB HDD 500 TL civari filan alabiliryorsun
Alsam pcye taksan oyunları oraya yüklesem ne gibi sorunlar çıkabilir ki

Neden bir sorun olsun? Yükleme ekranı uzun süren tur bazlı yada strateji oyunları hdd'ye yüklendiği zaman açılış süresi gereğinden fazla uzuyor.Diğer oyunlarda normalde 15 saniye bekliyorsan 1-2 dakika beklersin.

bence o eziyete değmez son yıllarda çıkan oyunlar da ssd şartı koşmaya başlamışken önermiyorum ama tabii ki alabilirsin

HDD Taş Devrinden Kalma Bir Teknoloji Eğer Bütçe Kısıtlıysa Ben 1 TB SSD + 1 TB HDD Öneriyorum. Daha İyi.

Neden bir sorun olsun? Yükleme ekranı uzun süren tur bazlı yada strateji oyunları hdd'ye yüklendiği zaman açılış süresi gereğinden fazla uzuyor.Diğer oyunlarda normalde 15 saniye bekliyorsan 1-2 dakika beklersin.
Açılış sitesinde beklerim problem değil ama oyun içi yavaslama olurmu PC SSD ile devam edecek ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HDD Taş Devrinden Kalma Bir Teknoloji Eğer Bütçe Kısıtlıysa Ben 1 TB SSD + 1 TB HDD Öneriyorum. Daha İyi.
Hocam bütçe olsa HDD lafı gecermi jsjdjdjs

bence o eziyete değmez son yıllarda çıkan oyunlar da ssd şartı koşmaya başlamışken önermiyorum ama tabii ki alabilirsin
Ya 2 3 oyun yükledim hemen doldu

Açılış sitesinde beklerim problem değil ama oyun içi yavaslama olurmu PC SSD ile devam edecek ama

O Zaman 500 GB`da Olsa SSD Alın Bence :)

işletim sistemi ssd'de kalmaya devam etsin.Yanına 1-2 tb hdd takviyesi yapabilirsin.Yükleme ekranı uzun süren oyunları ssd'ye atabilirsin kalanını hdd'ye kurarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,076
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri