Musa Dinç
80+ Bronze
Yani bir ucunu SSD'ye diğer ucunu anakartın SATA portuna takacaksın.O kolay fakat sata veri kablosu boşta ucu ne yapmam gerek?
Gösterdiğin SATA veri kablosu. Her iki ucu da aynı. Dediğim gibi birini SSD'ye takacaksın diğer ucu anakarttaki SATA portuna takacaksın. YouTube'da videolar izlemenizi tavsiye ederim.Böyle bir kablonun anakart da girişi var o önceki takılı olan kısım boşta onun anakart da girişi yok.
O büyük alan kalıyor ona herhangi bir şey takmama gerek varmı? Videolarda anlamadığım için konu açtım.Gösterdiğin SATA veri kablosu. Her iki ucu da aynı. Dediğim gibi birini SSD'ye takacaksın didğer ucu anakarttaki SATA portuna takacaksın. YouTube'da videolar izlemenizi tavsiye ederim.
SSD'deki büyük kısmı soruyorsan oraya SATA güç kablosu takacaksın. PSU'dan geliyor. İnce uzun bir kablo.O büyük alan kalıyor ona herhangi bir şey takmama gerek varmı? Videolarda anlamadığım için konu açtım.
Hayır, 4 büyük pinli kablo molex denilen kablodur. Ona bağlantı yapmanıza gerek yokO büyük alan kalıyor ona herhangi bir şey takmama gerek varmı? Videolarda anlamadığım için konu açtım.
Ben onu takmam gerekiyor sandım.Hayır, 4 büyük pinli kablo molex denilen kablodur. Ona bağlantı yapmanıza gerek yok
Attım fakat ucu boştu o yüzden attım hatta elim ile göstererek çektim ucunu.SSD'deki büyük kısmı soruyorsan oraya SATA güç kablosu takacaksın. PSU'dan geliyor. İnce uzun bir kablo.
Konuda resmini atmışsın.
Bu şekilde taktım gözükmüyor.Ben onu takmam gerekiyor sandım.
Attım fakat ucu boştu o yüzden attım hatta elim ile göstererek çektim ucunu.
SATA güç kablosunu takmamışsın.Ben onu takmam gerekiyor sandım.
Attım fakat ucu boştu o yüzden attım hatta elim ile göstererek çektim ucunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu şekilde taktım gözükmüyor.
Anlamadım? Yönüne bakıp takacaksın. Köşesinde ufak çıkıntı var ona göre takacaksın.o İşte baştaki fotoğrafta taktığım kablo sanırım onun ucu boşta nasıl takacağım?