SSD'im Tam Hıza Yakın Bile Çalışmıyor

Taklajii

80+
Reaksiyon skoru
8
3000mb okuma 3100mb yazma hızı olan SSD'im Bazı Kopyalama İşlemlerinde 10mb'ye Kadar Düşüyor ?

DiskMark testi atarmısın

Usb belleğe felan mi kopyaliyorsun?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-07-26 143317.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-26 143317.png
    32.3 KB · Hit: 35
Ryzen 5 5600X kankam ama istersen tek tek sormak yerine komple sistem atayım?
yok knkm bu kadar bilgi yeterli anakartının sitesinde 3. nesil ve üzerinde tam performansıyla çalışır diyor ama başka bir sorun olabilir veya dram yoksa da olabilir mi bilmiyorum benden daha deneyimli biri yardımcı olur benim bilgim burada tükendi

yok knkm bu kadar bilgi yeterli anakartının sitesinde 3. nesil ve üzerinde tam performansıyla çalışır diyor ama başka bir sorun olabilir veya dram yoksa da olabilir mi bilmiyorum benden daha deneyimli biri yardımcı olur benim bilgim burada tükendi
DRAM tam olarak ne kanka baktım kadarıyla ram diyor ama ramler full performans 3600 mhz çalışıyor

DRAM tam olarak ne kanka baktım kadarıyla ram diyor ama ramler full performans 3600 mhz çalışıyor
knkm ssd de dram verilerin geçici olarak depolandığı bir bölüm eğer bu yoksa nandlara yük bindirir ve stabil ve tam verim alamazsın

Kendi içerisinde bir süre sonra hız düşebilir normal, aynı anda hem okuyup hem yazıyor çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,289
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri