knkm anakartın nedir acaba3000mb okuma 3100mb yazma hızı olan SSD'im Bazı Kopyalama İşlemlerinde 10mb'ye Kadar Düşüyor ?
Kankam anakartım :knkm anakartın nedir acaba
işlemcin nedir knkm3000mb okuma 3100mb yazma hızı olan SSD'im Bazı Kopyalama İşlemlerinde 10mb'ye Kadar Düşüyor ?
Ryzen 5 5600X kankam ama istersen tek tek sormak yerine komple sistem atayım?işlemcin nedir knkm
yok knkm bu kadar bilgi yeterli anakartının sitesinde 3. nesil ve üzerinde tam performansıyla çalışır diyor ama başka bir sorun olabilir veya dram yoksa da olabilir mi bilmiyorum benden daha deneyimli biri yardımcı olur benim bilgim burada tükendiRyzen 5 5600X kankam ama istersen tek tek sormak yerine komple sistem atayım?
DRAM tam olarak ne kanka baktım kadarıyla ram diyor ama ramler full performans 3600 mhz çalışıyoryok knkm bu kadar bilgi yeterli anakartının sitesinde 3. nesil ve üzerinde tam performansıyla çalışır diyor ama başka bir sorun olabilir veya dram yoksa da olabilir mi bilmiyorum benden daha deneyimli biri yardımcı olur benim bilgim burada tükendi
knkm ssd de dram verilerin geçici olarak depolandığı bir bölüm eğer bu yoksa nandlara yük bindirir ve stabil ve tam verim alamazsınDRAM tam olarak ne kanka baktım kadarıyla ram diyor ama ramler full performans 3600 mhz çalışıyor