zaten hdd ve sdd farkını biliyorsun. bütçen yetiyorsa ssd tavsiye edilir. arkadaşında dediği gibi hdd devri eskide kaldı.Evet oldukça yavaş biliyorum ama sırf 500 gblik bı ssdye 1100 TL vermek pek içimden gelmiyor
Evet hddlerde SSD gibi bı hız belirtmesi yok ama 7200rpm bı HDD sizce nkdr hızlıdır yani windowsu felan kurmicam sadece oyun için ek depolama için alıyorum eski olduğunu biliyorum ama hem ülkenin genel durumu ve bu fiyat biraz fazla geliyor eğer eminseniz SSD Alicam biraz daha bekleyipzaten hdd ve sdd farkını biliyorsun. bütçen yetiyorsa ssd tavsiye edilir. arkadaşında dediği gibi hdd devri eskide kaldı.
1TB aşağısındaki HDD ler komple ya yenilenmiş ya ikinci el. Bulaşma onlara sıkıntı çıkarıyorlar.Normalde Kingston a400 480 GB almayı düşünüyorum ama fiyatı bana biraz tuzlu geldiği için hddlere baktım 7200rpm olanlar 400-500 E bulunuyor oyun yuklmek için Alicam sizce ne yapmalıyım?
bende hdd kulanmadım o yüzden o değerlerin hızını ssd ile karşılaştırmasını yapamam.Evet hddlerde SSD gibi bı hız belirtmesi yok ama 7200rpm bı HDD sizce nkdr hızlıdır yani windowsu felan kurmicam sadece oyun için ek depolama için alıyorum eski olduğunu biliyorum ama hem ülkenin genel durumu ve bu fiyat biraz fazla geliyor eğer eminseniz SSD Alicam biraz daha bekleyip