SSD'yi boşaltmak oyunlarda performans artışı sağlar mı?

qksthere

80+
Reaksiyon skoru
51
SSD çok dolu, ek kısmına ekleyeceğim. Bunu boşaltsam performansım artar mı çünkü son zamanlarda oyunlarda performansımın düşük kaldığını hissediyorum bunla alakalı olabilir mi?

SSD çok dolu, ek kısmına ekleyeceğim. Bunu boşaltsam performansım artar mı çünkü son zamanlarda oyunlarda performansımın düşük kaldığını hissediyorum bunla alakalı olabilir mi?
diğer parçalar nedir?

Ssd yüzde 20 kısmı boş kalsa yeterlidir. Hddsentinal den sağlık kısmı kaç ona bakman lazım

Ek kısmına eklemeyi unutmuşum.

1756295605941.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ssd yüzde 20 kısmı boş kalsa yeterlidir. Hddsentinal den sağlık kısmı kaç ona bakman lazım
%20'den daha az kısmı boş şuan ekledim üstte.

diğer parçalar nedir?
CPU: AMD Ryzen 5 3600 6-core processor.
GPU: NVIDIA Geforce GTX 1650 Super.
RAM: 16GB DDR4
Anakart: tuf b450m-pro gaming

bu parçalarla baldurs gate 3 gibi oyunlarda en düşük ayarlarda bile akıcı oynayamamam normal mi, orta seviye olduğunu düşünüyordum.

Hddsentinal uygulamasını yükleyin. Orda sağlık durumu yazar.
1756295936853.webp

bu parçalarla baldurs gate 3 gibi oyunlarda en düşük ayarlarda bile akıcı oynayamamam normal mi, orta seviye olduğunu düşünüyordum.

Alıntıyı görüntüle
Sağlık 82 ssd yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor. İlerki zamanlarda yeni bir ssd almaya bak. Baldur gate 3 işlemci ve ssd yi çok yük biner. Sıcaklıklar arttıkça fps dalgalanmasi drop yemen normal. Sıcaklıkları dusurursen sorunun çözüleceğini düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle
oynatması lazım aslında

1756298272749.webp

1756298282110.webp

Ömrü daha var görünüyor ve performans %100 görünüyor. Sorun SSD'yle alakalı olmayabilir. Muhtemelen sistemim eski kaldı ve yeni oyunları düzgün çalıştırmıyor. Keşke sistemler bu kadar pahalı olmasa da yenisini alsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler
184,240
Son üye
ilterasilkan
Geri