diğer parçalar nedir?SSD çok dolu, ek kısmına ekleyeceğim. Bunu boşaltsam performansım artar mı çünkü son zamanlarda oyunlarda performansımın düşük kaldığını hissediyorum bunla alakalı olabilir mi?
Ssd yüzde 20 kısmı boş kalsa yeterlidir. Hddsentinal den sağlık kısmı kaç ona bakman lazımSSD çok dolu, ek kısmına ekleyeceğim. Bunu boşaltsam performansım artar mı çünkü son zamanlarda oyunlarda performansımın düşük kaldığını hissediyorum bunla alakalı olabilir mi?
%20'den daha az kısmı boş şuan ekledim üstte.Ssd yüzde 20 kısmı boş kalsa yeterlidir. Hddsentinal den sağlık kısmı kaç ona bakman lazım
Hddsentinal uygulamasını yükleyin. Orda sağlık durumu yazar.Ek kısmına eklemeyi unutmuşum.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
%20'den daha az kısmı boş şuan ekledim üstte.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 6-core processor.diğer parçalar nedir?
Hddsentinal uygulamasını yükleyin. Orda sağlık durumu yazar.
Sağlık 82 ssd yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor. İlerki zamanlarda yeni bir ssd almaya bak. Baldur gate 3 işlemci ve ssd yi çok yük biner. Sıcaklıklar arttıkça fps dalgalanmasi drop yemen normal. Sıcaklıkları dusurursen sorunun çözüleceğini düşünüyorumCPU: AMD Ryzen 5 3600 6-core processor.
GPU: NVIDIA Geforce GTX 1650 Super.
RAM: 16GB DDR4
Anakart: tuf b450m-pro gaming
bu parçalarla baldurs gate 3 gibi oyunlarda en düşük ayarlarda bile akıcı oynayamamam normal mi, orta seviye olduğunu düşünüyordum.
Alıntıyı görüntüle
Daha ömrü var ne ssdi alması?Sağlık 82 ssd yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor. İlerki zamanlarda yeni bir ssd almaya bak
oynatması lazım aslındaCPU: AMD Ryzen 5 3600 6-core processor.
GPU: NVIDIA Geforce GTX 1650 Super.
RAM: 16GB DDR4
Anakart: tuf b450m-pro gaming
bu parçalarla baldurs gate 3 gibi oyunlarda en düşük ayarlarda bile akıcı oynayamamam normal mi, orta seviye olduğunu düşünüyordum.
Alıntıyı görüntüle
Ssd var ssd var. Sağlık düştükce takılma donma drop yiyebilir. Ssd sıcaklığı arttıkça kasma oyunda sorun yaratabilir. Sağlık 82 olması iyi olduğu anlamına gelmezDaha ömrü var ne ssdi alması?
Kesip koymak yerine hddsentinal tam resmini atsan modeli falan görsek daha iyi olucak.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ömrü daha var görünüyor ve performans %100 görünüyor. Sorun SSD'yle alakalı olmayabilir. Muhtemelen sistemim eski kaldı ve yeni oyunları düzgün çalıştırmıyor. Keşke sistemler bu kadar pahalı olmasa da yenisini alsam.
kanka benim ssd boş alan %23 var ama bi sorun olmuyor oyunlarda sorun çıkarmıyorAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ömrü daha var görünüyor ve performans %100 görünüyor. Sorun SSD'yle alakalı olmayabilir. Muhtemelen sistemim eski kaldı ve yeni oyunları düzgün çalıştırmıyor. Keşke sistemler bu kadar pahalı olmasa da yenisini alsam.