GPT seç ve tamam de.
Maalesef yok .@crazyreign reis youtubeda macrium reflect ile klonlamış çoğu ama macrium reflectin ücretsiz versiyonunu indirmeye calıstıgımda sürekli mail istiyor maili girdikten sonra bir şey olmuyor mailide kontrol ediyorum herhangi bir mail gelmiyor indiremedim başka bi program var mı önerebileceğin
Maalesef yok .
Hedef Disk demek diskin kopyalanacağı disk demek, yani A: bölümünü seçmen lazım, kaynak disk olarak da C'yi seçmen lazım.Alıntıyı görüntülereis aomeidiye bi tane programdan deniyorumda sadece c diskini bu kısımda seçemiyorum ne yapabilirim var mı bi fikrin
bende öyle yaptım ama c ile beraber d yide seçiyor sadece c yi seçmiyoHedef Disk demek diskin kopyalanacağı disk demek, yani A: bölümünü seçmen lazım, kaynak disk olarak da C'yi seçmen lazım.
c ve d de disk 0 a da disk 4 yazıyor ya d yi disk 0dan farklı yapabiliyor muyuz olur mu öyleHedef Disk demek diskin kopyalanacağı disk demek, yani A: bölümünü seçmen lazım, kaynak disk olarak da C'yi seçmen lazım.
Hayır, C ve D ayrı ayrı diskler değil, onlar 1 disk, ama iki parçaya bölünmüş.Mesaj otomatik birleştirildi:
c ve d de disk 0 a da disk 4 yazıyor ya d yi disk 0dan farklı yapabiliyor muyuz olur mu öyle