Neler Yeni

ssn protein tozu ve ssn karbonhidrat tozu alınır mı?

LahmatsuDcr

80+ Silver
1 araştırma olduğunu biliyorum, denemedim şahsi fikrim çok fazla kullanımda kesinlikle o saçlar yerinde durmaz.
Sence?
2009'da yapılan araştırmaya göre DHT hormonunu artırıyor. Ama bu araştırma 13 sene önce yapıldı, günümüzde creatine kullanımı yetişkinlerin çoğu için güvenlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Arif Hatık
Hocam bu fiyatlar nee? Allah için gidin et alın yumurta alın 2 kat daha fazla fayda.
Abicim onlarida yiyorum zaten günlük 3000 kalorinin üstüne çıkmam gerek ama vakit bazen yeterli olmuyo okulda var bütün günüm yiyerek gecmiyo hayvab gibi yiyerek 1 bucuk 2 ayda 57 kilodan 64 kiloya cikabildim bu tozu sadece takviye olarak kullancam su an oruc olmama rağmen günlük 2000 2300 kalori civarı alıyorum

STILLA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Arda Dincer
DHT Hormonu günlük yaşamınızda da artabilmektedir. Bu yüzden saç dökülmesini kreatin'e bağlamak saçmalıktan ibarettir. Ayrıca her whey protein aynı değildir. Vücudun daha iyi sindirdiği ve emdiği protein türleri vardır.

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Berke
DHT Hormonu günlük yaşamınızda da artabilmektedir. Bu yüzden saç dökülmesini kreatin'e bağlamak saçmalıktan ibarettir. Ayrıca her whey protein aynı değildir. Vücudun daha iyi sindirdiği ve emdiği protein türleri vardır.
Alakası yok. Gün içinde inip çıkabilir ama Creatin kullanımı ile kesinlikle aynı miktarda olmaz. Git bir ay Creatin kullan sonra bir kan ver bak bakayım DHT ne kadar yükselmiş. Ayrıca DHT yüksekliği direk saç dökülmesine neden olmaz, genetik olarak kellik varsa. Yani Androgenetik Alopesi var ise DHT saç kökünün beslenmesine engel oluyor demektir. Bazı saç kökleri ise DHT'den hiç etkilenmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,109
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom