hocam bu ekran kartının allah bin türlğ b*** versin kimsemi bundan memnun olmaz yalol valo gibi oyunlar oynuyorum. crash vermicek driver bilen varmı
sorma hocam çok bütçe yok diye bunu alabildik, bunada şükür ne diyelim pc alma hayali kuran binlerce genç varhocam bu ekran kartının allah bin türlğ b*** versin kimsemi bundan memnun olmaz ya
Son sürüm stabillol valo gibi oyunlar oynuyorum. crash vermicek driver bilen varmı
Niye öyle bir şey yapsın beta driverlar sorunluDdu ile ekran kartının driverlerini sil sonra ekran kartının beta versiyonunu indir.
hocam son sürümü indirmeden önce eski driverlerı komple temizlemeye ihtiyaç varmı ?Son sürüm stabil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye öyle bir şey yapsın beta driverlar sorunlu
ve performansları tam oturtulmamış
Adrenalin 23.11.1 (WHQL Recommended) olan mı son sürüm hocam.Son sürüm stabil
Niye öyle bir şey yapsın beta driverlar sorunlu
ve performansları tam oturtulmamış
Herkes sorun yaşıyor çünkü kimse indirdiği driver'ın güncelleme notunu okumuyor. Geçen hafta nvidia driverların da sorun vardı 3 kişi eski driver'a dönerek sorunu çözdü. 3ü de 4000 serisi kart kullanıyordu. Aynı şekilde onlar da güncelleme notlarını okumamışhocam bu ekran kartının allah bin türlğ b*** versin kimsemi bundan memnun olmaz ya
hocam bu kartın son 4 driverında problem var diyorlar bu amd bir başkaHerkes sorun yaşıyor çünkü kimse indirdiği driver'ın güncelleme notunu okumuyor. Geçen hafta nvidia driverların da sorun vardı 3 kişi eski driver'a dönerek sorunu çözdü. 3ü de 4000 serisi kart kullanıyordu. Aynı şekilde onlar da güncelleme notlarını okumamış![]()
Gerek yok aslında ama içinde şüphe kalmasın ddu ile sil sıfırdan indir.hocam son sürümü indirmeden önce eski driverlerı komple temizlemeye ihtiyaç varmı ?
Evet son sürüm 23.11.1 farketmez ikisinide kullanabilirsin.Adrenalin 23.11.1 (WHQL Recommended) olan mı son sürüm hocam.
birde üstte Auto-Detect and Install var ddu ile mi sileyim bunla mı
ben kardeşime aldım çocuk sinir krizi geçiriyor hocam ekran kartına bela okumaktan çocuk cehennemlik olacakGerek yok aslında ama içinde şüphe kalmasın ddu ile sil sıfırdan indir.
Evet son sürüm 23.11.1 farketmez ikisinide kullanabilirsin.
teşekkürlerGerek yok aslında ama içinde şüphe kalmasın ddu ile sil sıfırdan indir.
Evet son sürüm 23.11.1 farketmez ikisinide kullanabilirsin.
hocam bu kartın son 4 driverında problem var diyorlar bu amd bir başka