Stable Diffusion "valueerror: Reference at 'head' does not exist" hatası

sergen_

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, ben Stable Diffusion da controlnet kurmaya çalışıyordum ama "valueerror: Reference at 'head' does not exist" hatası ile karşılaştım. Nasıl çözebilirim?

Sırf cevap vermek için üyelik açtım. Belki devamı gelir. :)

Ben de aynı hatayı alıyordum. Stable Diffusion da "install from url" bölümünde install dediğimiz zaman hatada dosya uzantısını belirtiyor ya orada benim kurduğum yerin adı "Stable Diffusion Kurulum Dosyaları" idi. "ı" Türkçe karakter olduğu için ondan kaynaklanabilir diye düşündüm ve Stable diffusion ı kapatıp "Stable Diffusion Kurulum Dosyalari" olarak ismini değiştirdim. Bana hatada belirttiği dosya uzantısında en son gösterdiği yer olan "D:\Stable Diffusion Kurulum Dosyalari\webui\tmp"
içindeki "stdout.txt" hariç diğer dosyaları sildim. (Pek anlamadığım için bunun boyutu 5 kb gösteriyordu diye ellemedim önemli bir bilgi vardır içinde diye. belki bunu da silersen olabilir. Sana kalmış.) Bu dosyaları silince stabble diffusiondan tekrar controlnet kurmaya çalıştığımda kurabildi. İnstalled bölümünde görünüyor ama denemedim umarım bir sorun çıkarmaz bana bu şekilde.

Cevap veren olmamış henüz. Belki denemek istersin diye yazayım dedim. Umarım sende de işe yarar.

Edit: Henüz kontrol etmedim demiştim ama kontrol ettim şimdi Controlnet eklenmiş Stable Diffusion a

Son düzenleme:
Hocam bende sırf verdiğiniz cevap işe yarıyor teşekkürler demek için hesap açtım :D

3-4 saattir taramadığım yabancı forum kalmadı meğersem sorun canım türkçemiz özelindeymiş teşekkürler.

Hocam bende sırf verdiğiniz cevap işe yarıyor teşekkürler demek için hesap açtım :D

3-4 saattir taramadığım yabancı forum kalmadı meğersem sorun canım türkçemiz özelindeymiş teşekkürler.
Rica ederim ve teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. En azından işe yaradığını öğrenmiş olduk :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,808
Üyeler
188,480
Son üye
gaminggentr
Geri