kesinlikle chatgpt kullan. ama en son olarak şöyle de chatgpt ye " ben yazmışım gibi anlat"Okul açıldığından beri staj defterini doldurmuyorum daha yeni aldım defteri gerçi şimdi hocalara da soramıyorum 3 ay olmuş sonuçta burada bir sürü şey yazıyor nasıl dolduracağım bilginiz var mı? İsteyene sayfanın fotoğrafını atarım.
Staj defterinde 20 sayfa anca var nasıl sığacak ki koca donemsözleşmen falan imzalandı diye düşünüyorum öyle değilse illa hocanla konuşman lazım. günlük yapılan işleri yazman gereken bir yer var orayı gün gün doldur. hocanın verdiği temrinler olucak onları internet yada ders kitaplarından araştır yaz iş yerine özel olanları yine yaptığın bir iki iş yaz geç zaten ustalara az bi baklava alırsın not günü tatlı yiyelim tatlı konuşalım ayağına 100 yazıyorlar çoık takma
haftalık olarakda doldurabliirsinStaj defterinde 20 sayfa anca var nasıl sığacak ki koca donem
Dostum hangi bölüm? çünkü bölüme göre dolduraksınOkul açıldığından beri staj defterini doldurmuyorum daha yeni aldım defteri gerçi şimdi hocalara da soramıyorum 3 ay olmuş sonuçta burada bir sürü şey yazıyor nasıl dolduracağım bilginiz var mı? İsteyene sayfanın fotoğrafını atarım.
Elektrik elektronik fakat bilgisayar üzerine staj görüyorum birde bu staj defteri bana yetmez gibi size jasil yetti 2. Dönem farklı defter mi aldinizDostum hangi bölüm? çünkü bölüme göre dolduraksın
ben lisedeyken bilişim okumuştum mesela ona göre şeyler yazdım.
işte şu programları kullanıyorduk, şu programı indirdim, şu programı öğrendim, format attım, bilgisayar parçalarını söktüm t aktım, bilgisayarların özellikleri anlattım vsvs
Dostum elektronik bölümünde yapılan işleri yaz işte bunu yaptım şunu yaptım programları anlat bilgisayar özelliklerini anlat.Elektrik elektronik fakat bilgisayar üzerine staj görüyorum birde bu staj defteri bana yetmez gibi size jasil yetti 2. Dönem farklı defter mi aldiniz