Staj maaşımla ne almalıyım?

baran'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
528
evet arkadaşlar elimde 30000tl var bu parayı mantıklı değerlendirmek istiyorum telefon almayı düşünmüyorum telefonum ekranı kırık iphone 7 ama beni idare ediyor aklımda bilgisayar almak var ama emin değilim öneriniz varmı?(paraynın herbir kuruşunu kendin kazandığım için boşa gitmesini istemiyorum bu yüzden size sormak istedim)

Hocam stajdan nasıl 30.000tl aldınız?

altın gümüş net

evet arkadaşlar elimde 30000tl var bu parayı mantıklı değerlendirmek istiyorum telefon almayı düşünmüyorum telefonum ekranı kırık iphone 7 ama beni idare ediyor aklımda bilgisayar almak var ama emin değilim öneriniz varmı?(paraynın herbir kuruşunu kendin kazandığım için boşa gitmesini istemiyorum bu yüzden size sormak istedim)
O nasıl staj öyle 30.000 tl maaşlı ?_
10 ay boyunca mı çalıştınız
Parayla yatıım yapabilirsiniz.

telefonu yenile
pc alacaksan f/p sistemlere bak

iphone 7 nin ekranını yenilemek saçma olur zaten sürekli fiyatlar artıyor alacaksan şimdi almak daha mantıklı

Tl de tutma da ne yaparsan yap...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,265
Üyeler
197,856
Son üye
pcAlicagımOneriverinbea
Geri