Neler Yeni

Stalker 2 grafikleri 🤢

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa
15.6 inch laptopumda grafikler o kadar göze batmıyordu fakat bu gün hdmı ile laptopu TV ye bağlayıp uzandığım yerden kolla oynayayım dedim oyun bir açıldı mubarek sanki half life 2 grafikleri gibiyimiş o grafiklere dayanamadım kapattım . Metro exodus un grafikleri bile daha iyiymiş ben metrodan devam .

crabman

80+
tv 1080p ve 32 inç den büyük ise pikselleşme gayet normal. hele yakınsanız zaten ekranın 1920x1080 olduğunu doğrulayacak kadar pikselleri sayabilirsiniz.

DogancanYr

80+ Bronze
1080p 15.6 inc ile 1080p 32 inc aynı grafik kalitesinde değil.
En az 2k da açman gerek.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
15.6 inch laptopumda grafikler o kadar göze batmıyordu fakat bu gün hdmı ile laptopu TV ye bağlayıp uzandığım yerden kolla oynayayım dedim oyun bir açıldı mubarek sanki half life 2 grafikleri gibiyimiş o grafiklere dayanamadım kapattım . Metro exodus un grafikleri bile daha iyiymiş ben metrodan devam .
kanka oyunun grafikleri downgrade yedi grafik konusunda stalker 2 için esneme yapılabilir adamlar savaşın ortasında geliştirdi bu oyunu hatta bi developer savaş yüzünden vefat etti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1080p 15.6 inc ile 1080p 32 inc aynı grafik kalitesinde değil.
En az 2k da açman gerek.
tv 1080p ve 32 inç den büyük ise pikselleşme gayet normal. hele yakınsanız zaten ekranın 1920x1080 olduğunu doğrulayacak kadar pikselleri sayabilirsiniz.
oda varda grafiklerde downgrade yedi onunda etkisi var biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orasını biliyorum ama diğer oyunlarda Stalker kadar göze batmıyor . Stalker da eksik bir şeyler var net bir şekilde . Yüksek ayarlarda oynuyorun ama yok . Forza horizon 5 bile açık ara daha kaliteli

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mahir Cengiz
Orasını biliyorum ama diğer oyunlarda Stalker kadar göze batmıyor . Stalker da eksik bir şeyler var net bir şekilde . Yüksek ayarlarda oynuyorun ama yok . Forza horizon 5 bile açık ara daha kaliteli
Forzayla stalker'ın bütçesi bir mi hocam adamların max yapacağı kalite bu zaten fazlası olmaz.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Forzayla stalker'ın bütçesi bir mi hocam adamların max yapacağı kalite bu zaten fazlası olmaz.
aslında olucaktı ilk fragmanları izlersen ve şuanki gameplayi izlersen aradaki grafiksel farkı görürsün olamama sebebini zaten yukarda açıkladım.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mahir Cengiz
aslında olucaktı ilk fragmanları izlersen ve şuanki gameplayi izlersen aradaki grafiksel farkı görürsün olamama sebebini zaten yukarda açıkladım.
Dünya üzerinde ki bütün oyunlarda fragmanı ve çıkmış halinin arasında fark olur hocam anormal bir durum yok ortada.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dünya üzerinde ki bütün oyunlarda fragmanı ve çıkmış halinin arasında fark olur hocam anormal bir durum yok ortada.
zaten fark olucaktır normal ancak aradaki fark uçurum ki bütçeden ziyade ortam koşulları yüzünden olmadı stalker 2.
İlk çıkan fragmanla 2. fragman arası bile uçurum sen hesap et.

Top Bottom